Рецепт Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею
Рецепт приготування сендвічів з тушкованими в томатному соусі фрикадельками, карамелізований цибулею і сиром Грюйер.
опис приготування:
Ці ситні сендвічі цілком можуть замінити ситний обід.
- багети для сендвічів— За смаком
- м'яса на вибір— 900 грам
- петрушки— 2 Ст. ложки
- солі— 3/4 чайних ложки
- червоного перцю пластівці— 1 щіпка
- невеликі зубчики часнику— 2 штуки
- цибулевого порошку— 1 Чайна ложка
- Вустершірского соусу— 1 Чайна ложка
- велике яйце— 1 штука
- оливкового масла— За смаком
- великих жовтих лука— 2 штуки(карамелізований лук)
- вершкового масла— 1 Ст. ложка(карамелізований лук)
- оливкового масла— 1 Ст. ложка(карамелізований лук)
- сіль— За смаком(карамелізований лук)
2. Хлібну м'якоть викласти у велику миску і змішати з 3/4 склянки теплої води і всіма іншими інгредієнтами для фрикадельок, за винятком оливкової олії і томатного соусу. перемішати виделкою, razbivaya Євхаристія, доти, поки все компоненти не розподіляться рівномірно. Сформувати кульки діаметром 5 см і викласти на тацю.
3. Нагріти кілька ложок олії у великій сковороді і обсмажити фрикадельки в кілька партій, поки вони не підрум'яняться. Готові фрикадельки викласти на паперові рушники.
4. Додати оливкове масло і томатний соус в сковороду. викласти фрикадельки, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.
5. Розігріти оливкову олію і вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати нарізану цибулю, посипати сіллю і перцем. смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і золотисто-коричневого кольору. Це займає близько 30 хвилин.
6. Викласти фрикадельки в хлібні скоринки. Посипати карамелізований цибулею зверху і тертим сиром. Запекти сендвічі в духовці до тих пір, поки сир не розплавиться.
Подібні рецепти
Сендвічі з глазурованою свининою
Рецепт приготування сендвічів з фрикадельками, обгорнутими скибочками бекону, соусом барбекю і сиром. опис приготування: Незвичайний підхід до приготування фрикадельок для цих сендвічів робить їх особливою закускою. яловичини— 900 грам солі— 1 Чайна ложка чорного перцю— 1 Чайна ложка лимонно...
Сендвічі зі стейком і цибулею
Рецепт приготування сендвічів з яловичим стейком, червоною цибулею і салатом. опис приготування: Проколоти стейк виделкою по всій поверхні. Викласти в неглибокий посуд і змастити вустерширського соусом, приправити сіллю і перцем. Дати постояти протягом 15 хвилин. У маленькій мисці змішати циб...
Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром
Рецепт приготування сендвічів з котлетами з яловичини, цибулею, білими грибами, швейцарським сиром і соусом з майонезу, кетчупу і кайенского перцю. опис приготування: Сендвічі з яловичиною і пряним соусом швидко вгамують голод. майонез— 1/3 склянки кетчупу— 2 Ст. ложки кайенского перцю— 1 Ча...
Сендвічі з оливками і сиром
Рецепт приготування сендвічів з домашнім майонезом, оливками і сиром Чеддер. опис приготування: Приготувати домашній майонез на основі оливкового масла не так складно, як здається. До того ж він вийде не тільки смачним, але і корисним. Для приготування майонезу беріть оливкову олію без запаху....
Сендвічі з помідорами, соусом і сиром
Рецепт приготування смажених на грилі сендвічів з хліба Чіабатта з скибочками помідора, соусом песто, нарізаними маслинами і скибочками сиру Фонтіна. опис приготування: Легкі овочеві сендвічі - що може бути краще цієї простої закуски? Всього кілька хвилин, і у вас готові підрум'янені на грилі ...