Рецепт Печериці в воке
Хто сказав, що печериці не можуть бути солодкими? Якщо приготувати їх в воке з додаванням меду, арахісового масла, кунжутного масла і соєвого соусу, то смак у грибів вийде просто дивовижний.
опис приготування:
взагалі, звичайно, цей рецепт приготування печериць в воке на любителя, адже не всім подобається поєднання солодкого і солоного. Однак якщо такий цікавий мікс вам не здається дивним, то і страва це ви полюбите з першого укусу. Печериці в воке в домашніх умовах виходять дуже смачними і ароматними, а їх приємний золотистий колір радує око, так що така закуска на будь-якому святі приверне увагу гостей.
1) Для початку ми відрізаємо у печериць низ ніжок, а самі гриби промиваємо і викладаємо на паперову серветку, щоб печериці висохли.
2) Вок ставимо на вогонь і розігріваємо в ньому арахісове масло, як тільки воно стане досить гарячим, викладаємо в вок гриби, обсмажуємо їх на середньому вогні протягом хвилини.
3) Потім ми додаємо до грибів мед і соєвий соус, перемішуємо все і зменшуємо вогонь, накриваємо вок кришкою. Через пару хвилин кришку знімаємо і продовжуємо готувати шампіньйони, періодично помішуючи їх, поки сироп не стане досить густим і не покриє гриби повністю.
4) Тепер ми знімаємо вок з вогню і скроплюємо гриби кунжутним маслом, перемішуємо все і подаємо блюдо до столу.
Приємного всім апетиту!
- печериці— 300 грам
- мед— 1 Ст. ложка
- олія арахісова— 1 Ст. ложка
- соус соєвий— 1 Ст. ложка
- олія кунжутна— 1 Чайна ложка
1) Для початку ми відрізаємо у печериць низ ніжок, а самі гриби промиваємо і викладаємо на паперову серветку, щоб печериці висохли.
2) Вок ставимо на вогонь і розігріваємо в ньому арахісове масло, як тільки воно стане досить гарячим, викладаємо в вок гриби, обсмажуємо їх на середньому вогні протягом хвилини.
3) Потім ми додаємо до грибів мед і соєвий соус, перемішуємо все і зменшуємо вогонь, накриваємо вок кришкою. Через пару хвилин кришку знімаємо і продовжуємо готувати шампіньйони, періодично помішуючи їх, поки сироп не стане досить густим і не покриє гриби повністю.
4) Тепер ми знімаємо вок з вогню і скроплюємо гриби кунжутним маслом, перемішуємо все і подаємо блюдо до столу.
Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
А пиріжків дріжджів
хочете, я розповім вам, як швидко приготувати неймовірно смачна страва? Для цього вам просто потрібно зробити фарш в воке і подати його зі своїм улюбленим гарніром — тоді вам забезпечений відмінний вечеря. опис приготування: Насправді в оригіналі це блюдо робиться трохи інакше, і для нього вик...
Форель в воке
Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...
Шашлик в воке
А ви знали, що в китайській кухні є свій традиційний шашлик, який готується з яловичини? І, звичайно ж, це блюдо має неповторний пікантний смак, як і майже всі страви азіатської кухні. опис приготування: Якщо ви розраховуєте зробити до вечері щось традиційне і буденне, то цей рецепт приготуван...
Фаршировані печериці під соусом бешамель
Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...
Фаршировані печериці святкові
Неймовірно смачна ресторанна закуска у вас вдома. Приготування не займає багато часу. опис приготування: фаршировані печериці — дуже смачна закуска до святкового столу з будь-якого приводу. За цим рецептом капелюшки грибів заповнюються двома видами начинки. В першу чергу печериці фаршируються ...