Рецепт Фарш в воке

Рецепт Фарш в воке
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв.
хочете, я розповім вам, як швидко приготувати неймовірно смачна страва? Для цього вам просто потрібно зробити фарш в воке і подати його зі своїм улюбленим гарніром — тоді вам забезпечений відмінний вечеря.

опис приготування:

Насправді в оригіналі це блюдо робиться трохи інакше, і для нього використовують не фарш, а стейки, втім, цей простий рецепт фаршу в воке мені подобається навіть більше. По перше, на його приготування потрібно всього хвилин 20, а по-друге, смак у страви виходить нітрохи не гірше, ніж у зробленого з цілісних шматків м'яса. Правда всі інгредієнти я написала виходячи зі своїх переваг, так що якщо ви не любите гостре, то приготуйте фарш в воке в домашніх умовах без додавання гострого перцю.

1) кунжутне (або оливкова) масло наливаємо в вок і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло добре нагріється, і від нього буде йти димок, викладаємо в вок фарш і смажимо його, помішуючи, майже до повної готовності.

2) Потім додаємо до фаршу соєвий соус, цукор, мелений імбир і червоний перець, перемішуємо все і прогріваємо фарш ще пару хвилин.

3) Тепер викладаємо на тарілку гарнір (у мене це рис), зверху кладемо приготований фарш і посипаємо все зеленою цибулею і кільцями червоного перцю.

Приємного апетиту всім!


  • Нежирный говяжий фарш— 450-500 грам
  • цукор коричневий— 2 Ст. ложки
  • Перець червоний мелений— 0,5 чайних ложки
  • імбир мелений— 0,25 чайних ложки
  • олія кунжутна— 1,5 Ст. ложки(або оливкова)
  • Пір'я зеленої цибулі— 1-2 штук(для подачі)
  • Перець червоний стручковий— 0,5 штуки(для подачі)
Насправді в оригіналі це блюдо робиться трохи інакше, і для нього використовують не фарш, а стейки, втім, цей простий рецепт фаршу в воке мені подобається навіть більше. По перше, на його приготування потрібно всього хвилин 20, а по-друге, смак у страви виходить нітрохи не гірше, ніж у зробленого з цілісних шматків м'яса. Правда всі інгредієнти я написала виходячи зі своїх переваг, так що якщо ви не любите гостре, то приготуйте фарш в воке в домашніх умовах без додавання гострого перцю.

1) кунжутне (або оливкова) масло наливаємо в вок і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло добре нагріється, і від нього буде йти димок, викладаємо в вок фарш і смажимо його, помішуючи, майже до повної готовності.

2) Потім додаємо до фаршу соєвий соус, цукор, мелений імбир і червоний перець, перемішуємо все і прогріваємо фарш ще пару хвилин.

3) Тепер викладаємо на тарілку гарнір (у мене це рис), зверху кладемо приготований фарш і посипаємо все зеленою цибулею і кільцями червоного перцю.

Приємного апетиту всім!


Подібні рецепти

Печериці в воке

Мідії в воке

Хто сказав, що печериці не можуть бути солодкими? Якщо приготувати їх в воке з додаванням меду, арахісового масла, кунжутного масла і соєвого соусу, то смак у грибів вийде просто дивовижний. опис приготування: взагалі, звичайно, цей рецепт приготування печериць в воке на любителя, адже не всім...

Шашлик в воке

Шашлик в воке

А ви знали, що в китайській кухні є свій традиційний шашлик, який готується з яловичини? І, звичайно ж, це блюдо має неповторний пікантний смак, як і майже всі страви азіатської кухні. опис приготування: Якщо ви розраховуєте зробити до вечері щось традиційне і буденне, то цей рецепт приготуван...

Форель в воке

Форель в воке

Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...

Фарш з курячих сердечок

Фарш з курячих сердечок

вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...

Фарш куриный со свининой

Фарш куриный со свининой

Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...