Рецепт Фарш в воке
хочете, я розповім вам, як швидко приготувати неймовірно смачна страва? Для цього вам просто потрібно зробити фарш в воке і подати його зі своїм улюбленим гарніром — тоді вам забезпечений відмінний вечеря.
опис приготування:
Насправді в оригіналі це блюдо робиться трохи інакше, і для нього використовують не фарш, а стейки, втім, цей простий рецепт фаршу в воке мені подобається навіть більше. По перше, на його приготування потрібно всього хвилин 20, а по-друге, смак у страви виходить нітрохи не гірше, ніж у зробленого з цілісних шматків м'яса. Правда всі інгредієнти я написала виходячи зі своїх переваг, так що якщо ви не любите гостре, то приготуйте фарш в воке в домашніх умовах без додавання гострого перцю.
1) кунжутне (або оливкова) масло наливаємо в вок і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло добре нагріється, і від нього буде йти димок, викладаємо в вок фарш і смажимо його, помішуючи, майже до повної готовності.
2) Потім додаємо до фаршу соєвий соус, цукор, мелений імбир і червоний перець, перемішуємо все і прогріваємо фарш ще пару хвилин.
3) Тепер викладаємо на тарілку гарнір (у мене це рис), зверху кладемо приготований фарш і посипаємо все зеленою цибулею і кільцями червоного перцю.
Приємного апетиту всім!
- Нежирный говяжий фарш— 450-500 грам
- цукор коричневий— 2 Ст. ложки
- Перець червоний мелений— 0,5 чайних ложки
- імбир мелений— 0,25 чайних ложки
- олія кунжутна— 1,5 Ст. ложки(або оливкова)
- Пір'я зеленої цибулі— 1-2 штук(для подачі)
- Перець червоний стручковий— 0,5 штуки(для подачі)
1) кунжутне (або оливкова) масло наливаємо в вок і ставимо його на сильний вогонь. Коли масло добре нагріється, і від нього буде йти димок, викладаємо в вок фарш і смажимо його, помішуючи, майже до повної готовності.
2) Потім додаємо до фаршу соєвий соус, цукор, мелений імбир і червоний перець, перемішуємо все і прогріваємо фарш ще пару хвилин.
3) Тепер викладаємо на тарілку гарнір (у мене це рис), зверху кладемо приготований фарш і посипаємо все зеленою цибулею і кільцями червоного перцю.
Приємного апетиту всім!
Подібні рецепти
Мідії в воке
Хто сказав, що печериці не можуть бути солодкими? Якщо приготувати їх в воке з додаванням меду, арахісового масла, кунжутного масла і соєвого соусу, то смак у грибів вийде просто дивовижний. опис приготування: взагалі, звичайно, цей рецепт приготування печериць в воке на любителя, адже не всім...
Шашлик в воке
А ви знали, що в китайській кухні є свій традиційний шашлик, який готується з яловичини? І, звичайно ж, це блюдо має неповторний пікантний смак, як і майже всі страви азіатської кухні. опис приготування: Якщо ви розраховуєте зробити до вечері щось традиційне і буденне, то цей рецепт приготуван...
Форель в воке
Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...
Фарш куриный со свининой
Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...