Рецепт Листковий десерт

Рецепт Листковий десерт
Кількість порцій: 10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт вишуканого листкового десерту до святкового столу. Неймовірне поєднання смаків.

опис приготування:

Нарізати швейцарський рулет пластинками, викласти в прозору скляну миску, посипати шматочками полуниці і залити вином Куантро.

Висипати полуничне желе в глечик, додати 300 мл окропу. Перемішати до повного розчинення, потім додати 300 мл холодної води. Залити желе в скляну миску з рулетом і полуницею, прибрати в холодильник.

В окрему миску налити трохи молока, додати 2 чайної ложки цукру і бламанже, гарненько перемішати до повного розчинення. Довести 600 мл молока до кипіння і залити в суміш цукру і баманже. Перемішати і повернути в каструлю, помішуючи і збиваючи, довести до кипіння. Перелити банманже назад в миску і дати охолонути, час від часу помішуючи, потім залити цю суміш на полуничне желе. Знову прибрати десерт в холодильник для того, щоб застудити шари. Зверху викласти часточки мандарина.

Приготуйте апельсинове желе точно так само як полуничне і дайте йому охолонути перед заливкою на мандарини. Залити і прибрати в холодильник. Далі потрібно зробити заварний крем, використовуючи молоко, що залишилося, кремовий порошок і цукор. Готуємо таким же методом як і желе. Дати охолонути і залити поверх апельсинового желе.

Збити вершки в м'яку піну, залити поверх заварного крему, покришити тертим шоколадом і апельсиновою цедрою.


  • швейцарский рулет— 1 штука
  • вино Куантро— 1 Склянка
  • клубничное желе— 35 грам
  • молоко— 800 мілілітрів
  • цукрова пудра— 4 чайних ложки
  • клубничное бланманже— 35 грам
  • мандарини— 450 грам
  • апельсиновое желе— 135 грам
  • порошковый заварной крем— 30 грам
  • жирні вершки— 284 мілілітрів
  • шоколад— — За смаком
  • апельсин— 1 штука(тільки цедра)
Нарізати швейцарський рулет пластинками, викласти в прозору скляну миску, посипати шматочками полуниці і залити вином Куантро.

Висипати полуничне желе в глечик, додати 300 мл окропу. Перемішати до повного розчинення, потім додати 300 мл холодної води. Залити желе в скляну миску з рулетом і полуницею, прибрати в холодильник.

В окрему миску налити трохи молока, додати 2 чайної ложки цукру і бламанже, гарненько перемішати до повного розчинення. Довести 600 мл молока до кипіння і залити в суміш цукру і баманже. Перемішати і повернути в каструлю, помішуючи і збиваючи, довести до кипіння. Перелити банманже назад в миску і дати охолонути, час від часу помішуючи, потім залити цю суміш на полуничне желе. Знову прибрати десерт в холодильник для того, щоб застудити шари. Зверху викласти часточки мандарина.

Приготуйте апельсинове желе точно так само як полуничне і дайте йому охолонути перед заливкою на мандарини. Залити і прибрати в холодильник. Далі потрібно зробити заварний крем, використовуючи молоко, що залишилося, кремовий порошок і цукор. Готуємо таким же методом як і желе. Дати охолонути і залити поверх апельсинового желе.

Збити вершки в м'яку піну, залити поверх заварного крему, покришити тертим шоколадом і апельсиновою цедрою.


Подібні рецепти

Листковий десерт з грейпфрутом

Яблучний пиріг зі сметаною заливкою

Легкий десерт з грейпфрутом і горіхами стане вашим новим кулінарним шедевром і неодмінно порадує близьких. опис приготування: Один грейпфрут чистимо і ріжемо м'якоть дрібними кубиками, з іншого вичавлюємо сік. Змішуємо грейпфрутовий сік з 2 ст. L. цукрової пудри, вводимо розпущений желатин і с...

Листковий фруктовий десерт

Листковий фруктовий десерт

Листковий фруктовий десерт не тільки смачний, але ще дуже гарний і ефектний. Скажу відверто, приготований в домашніх умовах, цей десерт справляє враження на гостей і домашніх. опис приготування: Приготувати листковий фруктовий десерт не складе ніяких труднощів. Все робиться швидко і просто. Дл...

Шоколадний листковий торт

Шоколадний листковий торт

Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...

Листковий грибний салат

Листковий грибний салат

Салат виходить не тільки яскравою прикрасою святкового столу, але і дуже ситним завдяки грибам. складові — прості і доступні, гриби можна замінити на будь-які інші, мариновані або смажені. опис приготування: Листковий грибний салат готується дуже просто і швидко. А якщо у вас є варена картопля...

Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Оригінально оформлений новорічний пиріг "; Ялинка" красиво виглядає на святковому столі. Спечіть такий пиріг на радість своїм рідним і близьким, щоб весело і цікаво зустріти Новий рік! опис приготування: Готується пиріг з листкового дріжджового тіста. Начинка може бути будь-який, як солодкою з...