Рецепт Листковий десерт
Рецепт вишуканого листкового десерту до святкового столу. Неймовірне поєднання смаків.
опис приготування:
Нарізати швейцарський рулет пластинками, викласти в прозору скляну миску, посипати шматочками полуниці і залити вином Куантро.
Висипати полуничне желе в глечик, додати 300 мл окропу. Перемішати до повного розчинення, потім додати 300 мл холодної води. Залити желе в скляну миску з рулетом і полуницею, прибрати в холодильник.
В окрему миску налити трохи молока, додати 2 чайної ложки цукру і бламанже, гарненько перемішати до повного розчинення. Довести 600 мл молока до кипіння і залити в суміш цукру і баманже. Перемішати і повернути в каструлю, помішуючи і збиваючи, довести до кипіння. Перелити банманже назад в миску і дати охолонути, час від часу помішуючи, потім залити цю суміш на полуничне желе. Знову прибрати десерт в холодильник для того, щоб застудити шари. Зверху викласти часточки мандарина.
Приготуйте апельсинове желе точно так само як полуничне і дайте йому охолонути перед заливкою на мандарини. Залити і прибрати в холодильник. Далі потрібно зробити заварний крем, використовуючи молоко, що залишилося, кремовий порошок і цукор. Готуємо таким же методом як і желе. Дати охолонути і залити поверх апельсинового желе.
Збити вершки в м'яку піну, залити поверх заварного крему, покришити тертим шоколадом і апельсиновою цедрою.
- швейцарский рулет— 1 штука
- вино Куантро— 1 Склянка
- клубничное желе— 35 грам
- молоко— 800 мілілітрів
- цукрова пудра— 4 чайних ложки
- клубничное бланманже— 35 грам
- мандарини— 450 грам
- апельсиновое желе— 135 грам
- порошковый заварной крем— 30 грам
- жирні вершки— 284 мілілітрів
- шоколад— — За смаком
- апельсин— 1 штука(тільки цедра)
Висипати полуничне желе в глечик, додати 300 мл окропу. Перемішати до повного розчинення, потім додати 300 мл холодної води. Залити желе в скляну миску з рулетом і полуницею, прибрати в холодильник.
В окрему миску налити трохи молока, додати 2 чайної ложки цукру і бламанже, гарненько перемішати до повного розчинення. Довести 600 мл молока до кипіння і залити в суміш цукру і баманже. Перемішати і повернути в каструлю, помішуючи і збиваючи, довести до кипіння. Перелити банманже назад в миску і дати охолонути, час від часу помішуючи, потім залити цю суміш на полуничне желе. Знову прибрати десерт в холодильник для того, щоб застудити шари. Зверху викласти часточки мандарина.
Приготуйте апельсинове желе точно так само як полуничне і дайте йому охолонути перед заливкою на мандарини. Залити і прибрати в холодильник. Далі потрібно зробити заварний крем, використовуючи молоко, що залишилося, кремовий порошок і цукор. Готуємо таким же методом як і желе. Дати охолонути і залити поверх апельсинового желе.
Збити вершки в м'яку піну, залити поверх заварного крему, покришити тертим шоколадом і апельсиновою цедрою.
Подібні рецепти
Яблучний пиріг зі сметаною заливкою
Легкий десерт з грейпфрутом і горіхами стане вашим новим кулінарним шедевром і неодмінно порадує близьких. опис приготування: Один грейпфрут чистимо і ріжемо м'якоть дрібними кубиками, з іншого вичавлюємо сік. Змішуємо грейпфрутовий сік з 2 ст. L. цукрової пудри, вводимо розпущений желатин і с...
Листковий фруктовий десерт
Листковий фруктовий десерт не тільки смачний, але ще дуже гарний і ефектний. Скажу відверто, приготований в домашніх умовах, цей десерт справляє враження на гостей і домашніх. опис приготування: Приготувати листковий фруктовий десерт не складе ніяких труднощів. Все робиться швидко і просто. Дл...
Шоколадний листковий торт
Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...
Листковий грибний салат
Салат виходить не тільки яскравою прикрасою святкового столу, але і дуже ситним завдяки грибам. складові — прості і доступні, гриби можна замінити на будь-які інші, мариновані або смажені. опис приготування: Листковий грибний салат готується дуже просто і швидко. А якщо у вас є варена картопля...
Листковий новорічний пиріг «ялинка»
Оригінально оформлений новорічний пиріг "; Ялинка" красиво виглядає на святковому столі. Спечіть такий пиріг на радість своїм рідним і близьким, щоб весело і цікаво зустріти Новий рік! опис приготування: Готується пиріг з листкового дріжджового тіста. Начинка може бути будь-який, як солодкою з...