Рецепт Квасоля з цибулею

Рецепт Квасоля з цибулею
Кількість порцій: 2-3
Чудовий смачний і корисний гарнір, який відмінно підійде до м'яса або риби, але в той же час може бути самостійною стравою на кожен день.

опис приготування:

Дуже простий рецепт квасолі з цибулею, в якому немає нічого зайвого. Це чудове блюдо відмінно підійде для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою. Квасоля сама по собі є досить ситної, а завдяки додаванню цибулі та зелені вона має дуже свіжий річний смак. І зараз я розповім, як приготувати квасоля з цибулею — дуже економічне і швидке блюдо, яке, безсумнівно, буде вам до смаку.


  • квасоля— 150 грам
  • цибуля солодка— 150 грам
  • петрушка— 50 грам
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • оцет 6%  — 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Квасоля з цибулею - фото крок 1 Фасоль предварительно, желательно еще с вечера, заливаем холодной водой и оставляем на несколько часов.

Квасоля з цибулею - фото крок 2 Заливаем фасоль свежей водой и ставим на огонь. Варимо протягом 1,5-2 годин, в конце приготовления солим. Уже готовую фасоль промываем под холодной водой.

Квасоля з цибулею - фото крок 3 Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

Квасоля з цибулею - фото крок 4 Листья петрушки так же мелко нарезаем.

Квасоля з цибулею - фото крок 5 Перекладываем лук и петрушку в глубокую тарелку, добавляем в нее уксус, олія, сіль і перець.

Квасоля з цибулею - фото крок 6 Все хорошо перемешиваем и при помощи вилки слегка придавливаем лук, чтобы он дал немного сока.

Квасоля з цибулею - фото крок 7 додаємо квасолю, перемешиваем и убираем в холодильник на час. Теперь фасоль с луком готова и вы можете приступать к дегустации.

Подібні рецепти

Квасоля по-сербськи

Біла квасоля з цибулею

просте, але нереально смачне і насичене блюдо з квасолі і овочів. Копчені ковбаски надають неповторний смак квасолі, яка зігріє вас і дасть енергію на багато годин. Насолоджуйтесь! опис приготування: квасоля, тушкована з овочами і копченими ковбасками — це апетитно, ароматно і просто чудово! д...

Квасоля з фаршем і пряними спеціями

Квасоля з фаршем і пряними спеціями

Простий рецепт без надмірностей квасолі з фаршем і пряними спеціями. Квасоля сама по собі дуже ситний продукт, пропоную доповнити її фаршем і ароматними спеціями. цікаво? тоді пробуйте! опис приготування: Я пропоную спрощений варіант приготування цієї страви. У класичному варіанті блюдо готуєт...

Квасоля, тушкована з м'ясом

Квасоля, тушкована з м'ясом

Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...

Квасоля-мавроматіка з фенхелем

Квасоля-мавроматіка з фенхелем

Квасоля-мавроматіка з фенхелем — це традиційне грецьке (точніше, kritskoe) страва, яке повинно сподобається за смаком вегетаріанцям. Блюдо виходить досить ситним, хоча і не містить м'яса. опис приготування: Побачивши назву цього рецепта, ви напевно поставили автору питання — а що ж це за така ...

Квасоля з ковбасками

Квасоля з ковбасками

Тушкована квасоля з ковбасками — це дуже ситне, зігріваючий і смачна страва. А в казані дане блюдо виходить особливо наваристим. Дуже простий і смачний рецепт для любителів квасолі. опис приготування: Квасоля з ковбасками готується дуже просто і не займає багато часу. Ну а смак у страви просто...