Рецепт Крихти з grushami, яблуками і родзинками

Рецепт Крихти з grushami, яблуками і родзинками
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Давайте приготуємо галету! Це зовсім не складно, а результат чудовий! Чудово розсипчасте ніжне тісто і соковита фруктова начинка з яскравою лимонної ноткою.


опис приготування:

обожнюю галети! Мало того, що смачно, так ще й робиться просто. Який ще пиріг може бути кривобоким, залишаючись при цьому правильним і стильним!


  • вершкове масло— 100 грам(не замінюйте маргарином!)
  • жовток— 1 штука
  • борошно пшеничне в / сорт— 150 грам
  • висівки житні— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 1 Чайна ложка(без гірки)
  • вода— 1-2 Ст. ложок
  • яблуко— 1 штука
  • груша— 1 штука
  • лимон— 1/2 штуки(невеликий)
  • родзинки— 1/2 склянки
  • коньяк— 1 Ст. ложка
  • обкладинка— 1 щіпка
Крихти з grushami, яблуками і родзинками - фото крок 1 Я всегда делаю песочное тесто в комбайне – это очень удобно, быстро и хорошо. В чашу комбайна высыпьте просеянную муку, додайте висівки, цукор, сіль і розпушувач. В пульсовом режиме пробейте в крошку. Затем добавьте желток и снова включите комбайн. Постепенно добавьте ложку-другую ледяной воды, поки тісто не збереться в кулю. Заверните тесто в пленку и уберите в холодильник – не морозилку – на полчаса.

Крихти з grushami, яблуками і родзинками - фото крок 2 Нарежьте очищенные яблоко и грушу на тонкие ломтики. Ізюм промойте и залейте коньяком. Подогрейте в микроволновке минуту, чтобы коньяк впитался в изюм. Натрите цедру с половинки лимона, выжмите ложку сока и побрызгайте им фрукты. Перемешайте фрукты с цедрой и изюмом, додайте дрібку кориці.

Крихти з grushami, яблуками і родзинками - фото крок 3 Тесто раскатайте между двух листов пергамента в круг толщиной в сантиметр.

Крихти з grushami, яблуками і родзинками - фото крок 4 Круглой миской подходящего диаметра наметьте круг по центру. Так будет удобнее выкладывать начинку.

Крихти з grushami, яблуками і родзинками - фото крок 5 Чуть припорошите середину крахмалом и выложите начинку небольшой горкой. Защипайте галету, залишаючи середину відкритою.
Перенесите галету на лист вместе с пергаментом и выпекайте в прогретой до 200 градусів духовці до готовності.

Крихти з grushami, яблуками і родзинками - фото крок 6 Остудите галету на доске и посыпьте при подаче сахарной пудрой.

Подібні рецепти

Глазурований кекс з родзинками

Sharlotka з grushami

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...

Хліб з горіхами і родзинками

Хліб з горіхами і родзинками

Рецепт приготування хліба з корицею, волоськими горіхами і родзинками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде хліб вагою приблизно 650 г. хлібної борошна— 3 склянки солі— 1 1/4 чайних ложки кориці— 3/4 чайних ложки сухих дріжджів— 1/2 чайних ложки свежемолотого чорного перцю— 1 щіпк...

Шпинат з родзинками

Шпинат з родзинками

Рецепт дуже корисного салату іспанської кухні зі шпинату з родзинками. опис приготування: Цю страву можна подати як теплий салат або гарнір до риби або м'яса. Шпинат можна замінити листочками корн-салату або щавлю. Якщо ви використовуєте щавель, збільште кількість родзинок або додайте 2 ст. L....

Гусак смажений з яблуками

Гусак смажений з яблуками

Рецепт приготування смаженого гусака з яблуками — прекрасного страви, яке гідно стати головним на вашому новорічному або різдвяному столі. опис приготування: Смажений гусак з яблуками - прекрасне святкове блюдо до Різдва або Нового року. Для приготування гусака краще брати яблука сорту Антонів...

Хала з яблуками і медом

Хала з яблуками і медом

Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...