Рецепт Крихти з grushami, яблуками і родзинками
Давайте приготуємо галету! Це зовсім не складно, а результат чудовий! Чудово розсипчасте ніжне тісто і соковита фруктова начинка з яскравою лимонної ноткою.
опис приготування:
обожнюю галети! Мало того, що смачно, так ще й робиться просто. Який ще пиріг може бути кривобоким, залишаючись при цьому правильним і стильним!
- вершкове масло— 100 грам(не замінюйте маргарином!)
- жовток— 1 штука
- борошно пшеничне в / сорт— 150 грам
- висівки житні— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- розпушувач— 1 Чайна ложка(без гірки)
- вода— 1-2 Ст. ложок
- яблуко— 1 штука
- груша— 1 штука
- лимон— 1/2 штуки(невеликий)
- родзинки— 1/2 склянки
- коньяк— 1 Ст. ложка
- обкладинка— 1 щіпка
Нарежьте очищенные яблоко и грушу на тонкие ломтики. Ізюм промойте и залейте коньяком. Подогрейте в микроволновке минуту, чтобы коньяк впитался в изюм. Натрите цедру с половинки лимона, выжмите ложку сока и побрызгайте им фрукты. Перемешайте фрукты с цедрой и изюмом, додайте дрібку кориці.
Тесто раскатайте между двух листов пергамента в круг толщиной в сантиметр.
Круглой миской подходящего диаметра наметьте круг по центру. Так будет удобнее выкладывать начинку.
Чуть припорошите середину крахмалом и выложите начинку небольшой горкой. Защипайте галету, залишаючи середину відкритою.
Перенесите галету на лист вместе с пергаментом и выпекайте в прогретой до 200 градусів духовці до готовності.
Остудите галету на доске и посыпьте при подаче сахарной пудрой.
Подібні рецепти
Sharlotka з grushami
Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...
Хліб з горіхами і родзинками
Рецепт приготування хліба з корицею, волоськими горіхами і родзинками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде хліб вагою приблизно 650 г. хлібної борошна— 3 склянки солі— 1 1/4 чайних ложки кориці— 3/4 чайних ложки сухих дріжджів— 1/2 чайних ложки свежемолотого чорного перцю— 1 щіпк...
Шпинат з родзинками
Рецепт дуже корисного салату іспанської кухні зі шпинату з родзинками. опис приготування: Цю страву можна подати як теплий салат або гарнір до риби або м'яса. Шпинат можна замінити листочками корн-салату або щавлю. Якщо ви використовуєте щавель, збільште кількість родзинок або додайте 2 ст. L....
Гусак смажений з яблуками
Рецепт приготування смаженого гусака з яблуками — прекрасного страви, яке гідно стати головним на вашому новорічному або різдвяному столі. опис приготування: Смажений гусак з яблуками - прекрасне святкове блюдо до Різдва або Нового року. Для приготування гусака краще брати яблука сорту Антонів...
Хала з яблуками і медом
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...