Рецепт Гриби запечені в сметані

Рецепт Гриби запечені в сметані
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Типово російська закуска — гриби, запечені в сметані (точніше, в сметанному соусі). сніданок, популярна як в ресторанах і кафе, так і на домашніх столах наших людей.

опис приготування:

Рецепт запечених грибів в сметані:

1. У великій сковороді на середньому вогні розтопити вершкове і оливкове масло.

2. Гриби крупно нарізати і додати в сковороду. обсмажити, помішуючи, до золотистого кольору (приблизно 5-6 хвилин).

3. Додати цибулю і часник. смажити, поки весь виділяється з грибів сік не випарується (приблизно 10-15 хвилин). Гриби стануть м'якими.

4. Посипте борошном і обережно перемішайте. Приправте сіллю і перцем.

5. додайте сметану, добре перемішайте і прогрійте протягом декількох хвилин, але не дозволяйте суміші закипіти.

6. Розігрійте духовку до 190 градусів. Посипте гриби сиром, злегка посоліть і поперчіть. запікайте 15-20 хвилин до утворення легкої коричневою скоринки.

7. Вийміть з духовки, дайте постояти протягом 10 хвилин перед подачею, після чого прикрасьте свіжою зеленню і подавайте з хлібом.

Смачного.

  • гриби— 500 грам
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • сіль, перець— За смаком
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • крем— 3/4 склянки
  • сир тертий— 150 грам
Рецепт запечених грибів в сметані:

1. У великій сковороді на середньому вогні розтопити вершкове і оливкове масло.

2. Гриби крупно нарізати і додати в сковороду. обсмажити, помішуючи, до золотистого кольору (приблизно 5-6 хвилин).

3. Додати цибулю і часник. смажити, поки весь виділяється з грибів сік не випарується (приблизно 10-15 хвилин). Гриби стануть м'якими.

4. Посипте борошном і обережно перемішайте. Приправте сіллю і перцем.

5. додайте сметану, добре перемішайте і прогрійте протягом декількох хвилин, але не дозволяйте суміші закипіти.

6. Розігрійте духовку до 190 градусів. Посипте гриби сиром, злегка посоліть і поперчіть. запікайте 15-20 хвилин до утворення легкої коричневою скоринки.

7. Вийміть з духовки, дайте постояти протягом 10 хвилин перед подачею, після чого прикрасьте свіжою зеленню і подавайте з хлібом.

Смачного.

Подібні рецепти

Гриби в сметані, запечені в духовці

Запечені гриби з начинкою

Неймовірно просте грибну страву! Ароматні печериці запікаються в ніжному сметанному соусі під сирною скоринкою. Блюдо настільки легко готується, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар! опис приготування: Приготовлені в домашніх умовах, гриби в сметані, запечені в духовці, — це дуже п...

Гриби в мультиварці в сметані

Гриби в мультиварці в сметані

У мене найулюбленіший спосіб приготування грибів — запікання їх в сметані, адже таке блюдо завжди виходить неймовірно смачним, ну а якщо зробити його в мультиварці, то грибочки будуть ще смачніше. опис приготування: Насправді гриби можна приготувати різними способами, їх можна згасити, обсмажи...

Гриби в сметані в горщику

Гриби в сметані в горщику

просте, але в той же час неймовірно смачна страва з грибів, запечених в горщику з картоплею і в сметанному заливанні. Отже, рецепт грибів в сметані в горщику — готуємо і насолоджуємося! опис приготування: Я дуже люблю збирати гриби, але, на жаль, мені це не дуже часто вдається робити, зате гот...

Гриби в сметані

Гриби в сметані

Тушковані в сметані печериці містять багато протеїнів. Ця страва з неповторним ніжним ароматом, вашим близьким обов'язково припаде до смаку. опис приготування: цікаво, але в такому поєднанні блюдо в процесі приготування набуває ледь помітний горіховий присмак. печериці— 1 кілограм крем— 150 ...

Гриби, запечені з макаронами

Гриби, запечені з макаронами

Якщо хочеться урізноманітнити звичні гарячі страви з гарніром, тоді на допомогу прийде цей простий рецепт грибів, запечених з макаронами. Це смачно, зовсім нескладно і досить оригінально. опис приготування: Ароматні і соковиті гриби, запечені з макаронами в домашніх умовах, — це по-справжньому...