Рецепт Гриби в горщиках

Рецепт Гриби в горщиках
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Простий рецепт грибів в горщиках сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, але при цьому не витрачати багато часу на приготування. До того ж, таке блюдо можна подавати як гостям, так і на обід.

опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати гриби в горщиках, то це правильне рішення, — адже в горщиках вони нудяться у власному соку, а значить, аромат від страви буде стояти на весь будинок, а розплавлений сир зверху додасть цікавий смаковий відтінок. словом, це дуже смачно, недорого, та ще й швидко готується.

Рецепт грибів в горщику:

1. Насамперед наші гриби, цибуля і зелень ретельно промиваємо, чистимо і ріжемо, як вам подобається.

2. Ставимо грітися сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо на ній наші печериці. Як тільки вони почнуть підрум'янюватися, — докидали ще й нарізану цибулю.

3. Сир натираємо на тертці прямо в сковорідці, і ретельно все перемішуємо.

4. Як тільки сир починає плавитися, — додамо в сковорідку сметану і ложку борошна. Знову все ретельно вимішуємо, щоб не залишилося грудочок від борошна. Солимо і перчимо.

5. Коли суміш підігріється, розподіляємо її по горщикам, і паралельно включаємо духовку, щоб нагрілася.

6. Нарубаної зеленню присипаємо зверху вміст кожного горщика, і як тільки духовка досить прогріється, — під кришкою відправляємо туди наші горщики.

7. Тримаємо не більше 15 хвилин, — і майже!

дістаємо, перемішуємо, і можна подавати прямо в горщиках. Якщо ви звернули увагу, — спецій ми взагалі не додавали, щоб смак і аромат грибів проявився якнайкраще, але звичайно ж, ви можете гриби в горщиках в домашніх умовах приготувати, як вам захочеться, — додавши до них овочі, курку або картоплю. Таке блюдо може подаватися як окремо, так і як гарнір до тієї ж картоплі або каш. хай щастить!


  • печериці— 500 грам
  • крем— 400 грам(можна замінити соєвим соусом)
  • Цибуля— 2 штуки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Твердий сир— 100 грам
  • зелень— 100 грам
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати гриби в горщиках, то це правильне рішення, — адже в горщиках вони нудяться у власному соку, а значить, аромат від страви буде стояти на весь будинок, а розплавлений сир зверху додасть цікавий смаковий відтінок. словом, це дуже смачно, недорого, та ще й швидко готується.

Рецепт грибів в горщику:

1. Насамперед наші гриби, цибуля і зелень ретельно промиваємо, чистимо і ріжемо, як вам подобається.

2. Ставимо грітися сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо на ній наші печериці. Як тільки вони почнуть підрум'янюватися, — докидали ще й нарізану цибулю.

3. Сир натираємо на тертці прямо в сковорідці, і ретельно все перемішуємо.

4. Як тільки сир починає плавитися, — додамо в сковорідку сметану і ложку борошна. Знову все ретельно вимішуємо, щоб не залишилося грудочок від борошна. Солимо і перчимо.

5. Коли суміш підігріється, розподіляємо її по горщикам, і паралельно включаємо духовку, щоб нагрілася.

6. Нарубаної зеленню присипаємо зверху вміст кожного горщика, і як тільки духовка досить прогріється, — під кришкою відправляємо туди наші горщики.

7. Тримаємо не більше 15 хвилин, — і майже!

дістаємо, перемішуємо, і можна подавати прямо в горщиках. Якщо ви звернули увагу, — спецій ми взагалі не додавали, щоб смак і аромат грибів проявився якнайкраще, але звичайно ж, ви можете гриби в горщиках в домашніх умовах приготувати, як вам захочеться, — додавши до них овочі, курку або картоплю. Таке блюдо може подаватися як окремо, так і як гарнір до тієї ж картоплі або каш. хай щастить!


Подібні рецепти

Філе курки в горщиках

Покровський пряник

Незвичайне приготування філе курки в горщиках в домашніх умовах — з картоплею і овочами. Таким блюдом можна пригостити навіть нежданих гостей і побалувати домашніх. опис приготування: Ця страва готується досить швидко, а ви тим часом можете зайнятися своїми справами. Курка в поєднанні з картоп...

Печериці в горщиках

Печериці в горщиках

Це дуже цікавий спосіб приготування шампіньйонів, в якому ми також будемо використовувати перлову крупу. Виходить дуже апетитне і ароматне блюдо, а горщик надає йому якусь самобутність. опис приготування: Печериці зараз стали для нас найбільш часто використовуваними грибами, до того ж, вони за...

Соус в горщиках

Соус в горщиках

У деяких регіонах нашої країни соусом прийнято називати не тільки рідкі приправи до страв, але і густе рагу з м'яса, картоплі та інших овочів. Простий рецепт соусу в горщиках — для вашого столу! опис приготування: Не знаю, звідки пішла така традиція, але моя бабуся, наприклад, до сих пір назив...

Фаршировані гриби з цибулею

Фаршировані гриби з цибулею

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...