Рецепт Гриби на шампурах
Дуже смачні гриби в винно-часниковому маринаді не залишать вас байдужим. ідеальна закуска, яку можна зробити і вдома, і природа. розповім вам, як приготувати гриби на шампурах. Це хіт сезону!
опис приготування:
Неймовірно смачна закуска під пряним маринадом підійде до будь-якого гарніру. А також може і служити гарніром, наприклад до м'яса або рибку. Такі грибочки на пікніку у нас прямо розлітаються. Спробуйте приготувати грибочки на шампурах. Вони виходять дуже соковитими і ніжними. Спробувавши один раз, ви не зможете встояти і приготуєте таку закуску ще жоден раз.
- печериці— 700-800 грам
- Червоне вино— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
- базилік сушений— 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Braai— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
У мене грибочки середнього розміру, ви можете брати великі, виходячи з розміру ваших шампурів. Промийте гриби і промокніть їх паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
У маринад відправте гриби, перемішайте, накрийте кришкою або целофаном і відправте маринуватися в холодильник на 30 хвилин.
Gribochki урожай shampurи. Надсилайте смажитися на середньому вогні, не забуваючи їх перевертати кожні 4-5 хвилин.
Подібні рецепти
Фарш на шампурах
Ви збираєте на природу? Тоді подивіться як приготувати шампіньйони на шампурах — альтернативний варіант шашликів. Маринад для них дуже просто приготувати, а готову страву разюче смачне. опис приготування: Оскільки печериці непогано поєднуються з цибулею, можна зробити шашлик з ним. Для цього ц...
Шашлик з курячих ніжок на шампурах
Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...
Фаршировані гриби з цибулею
Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...
Фаршировані гриби з сиром Брі
Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...