Рецепт Гриби на грилі
Гриби на відкритому вогні завжди будуть на смак фантастичними. Це смачна закуска для фуршету або природи. Можете зробити їх цілком або шматочками. розповідаю, як приготувати гриби на грилі.
опис приготування:
Можете використовувати печериці або будь-які інші гриби, у мене саме печериці, їх дуже легко знайти. Можна взяти маленькі грибочки або побільше і нарізати пластиками. Можете запекти гриби з ароматними спеціями або без нічого.
- печериці— 300 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- кріп— 0,5 чайних ложки
- сіль— За смаком
2 Розтопити вершкове масло, дрібно наріжте кріп (будь-яку іншу зелень), змішайте все і посоліть.
3 Розподіліть гриби між шпажками, і за допомогою кисті змастіть гриби з усіх боків.
4 Розігрійте гриль або розпаліть вогонь, обсмажуйте гриби 10-15 хвилин, перевертайте їх кожні 3-5 хвилини, щоб вони не згоріли.
5 Подавайте блюдо відразу з вогню, так збережіть приголомшливий аромат і смак.
Подібні рецепти
Гриби зі свининою і картоплею в духовці
страви, приготовані на багатті з димком, завжди користуються великою популярністю. Розповім рецепт однієї з улюблених закусок (поки смажиться шашлик), як приготувати гриби на грилі (печериці). опис приготування: Для цієї мети підійдуть будь-які гриби, але печериці знайти найпростіше. Для цієї ...
Гриби в фользі на грилі
проста, швидка і легка закуска перед Вами! Хочу поділиться рецептом приготування грибів в фользі на грилі. Чудовий варіант для пікніка або перекусу, наприклад. Рекомендую рецепт на замітку! опис приготування: Для такої закуски найкраще брати гриби великі і запікати їх по одному в конверті. Якщ...
Свиняча вирізка на грилі
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...
Форель на грилі з сальсою Верде
Вишукане блюдо до святкової вечері. Запечена форель маринована в лимонному соку. опис приготування: 1. Замаринувати рибу в лимонному соці. 2. Промаслити форель з обох сторін. Підсмажувати на розігрітому грилі 8 хвилин з одного боку, потім перевернути і готувати ще приблизно 5 хвилин. 3. Між ін...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...