Рецепт Гребінці в духовці

Рецепт Гребінці в духовці
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Елегантна і вельми вишукана закуска з гребінців в раковинах прикрасить ваш святковий стіл і викличе захват у гостей і зовнішнім виглядом і смаком. А готується це блюдо, як і все геніальне, просто.

опис приготування:

Якщо вам подобаються страви з морепродуктів, значить, гребінці ви вже пробували… А запечені в духовці теж? Так навіть якщо і пробували, напевно вдома ви їх не готували. Так ось з цього рецепта ви і дізнаєтеся, як приготувати гребінці в духовці. Вид і смак цієї страви вразять ваших гостей. Хрустка запечена скоринка і ніжні соковиті гребінці - це дуже смачно. готуємо!

  • гребінці— 6 штук(в мушлях)
  • сухарі мелені— 8-9 Ст. ложок
  • часник— 2 зубчики
  • Біле сухе вино— 1/2 склянки
  • пармезан— 30 грам
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • зелень петрушки— 2-3 штук(гілочки)
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • Оливкова олія— 1-2 Ст. ложок
Гребінці в духовці - фото крок 1 Почнемо з гребінців. Попередньо розморозимо їх, діставши з морозильної камери і переклавши в холодильник. Ретельно промиваємо їх, видаляємо зайве.

Гребінці в духовці - фото крок 2 У мисці змішуємо сухарі, подрібнений часник, дрібно посічену зелень петрушки, натертый сыр, сіль і перець. Додамо оливкова олія і доливаємо невеликими порціями вино, щоб в результаті вийшла м'яка однорідна маса.

Гребінці в духовці - фото крок 3 І красиво вкриваємо гребінці в мушлях, викладаючи масу.

Гребінці в духовці - фото крок 4 Щоб раковини з гребінцями стояли на деку рівно, підготуйте з фольги невеликі колечка і вже на них виставте раковини з начинкою.

Гребінці в духовці - фото крок 5 І запікаємо при 180-200 градусах хвилин 15, поки колір не стане золотисто-коричневим.

Подібні рецепти

Гребінці у вершковому соусі

Пишні оладки на молоці без дріжджів

Відмінне морське блюдо до вашого столу — гребінці у вершковому соусі. легко готуються, а за рахунок ароматного соусу мають дуже вишуканий смак. До того ж блюдо дуже привабливо виглядає на столі! опис приготування: Простий рецепт приготування гребінців в вершковому соусі, до ваших послуг. Все щ...

Гребінці запечені

Гребінці запечені

Рецепт приготування національного італійського блюда з морепродуктів. кількість порцій: 4 гребінці— 8 штук панірувальні сухарі— 1 Склянка петрушка— 1 Склянка часник— 1 зубчик сіль— 1 За смаком перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 За смаком Ретельно промити гребінці. Злегка відварити в кипл...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...