Рецепт Горохове пюре в мультиварці
Простий рецепт горохового пюре в мультиварці порадує будь-яку господарку. А витончена м'ятна нотка, присутня в ньому, порадує свіжістю і весняним настроєм! Насолоджуйтесь!
опис приготування:
Якщо ви не знаєте, як приготувати горохове пюре в мультиварці, то ця інструкція спеціально для вас:
1. Якщо немає свіжого горошку, то можна використовувати заморожений або консервований. Викладаємо його в контейнер мультиварки.
2. Дрібно нарізаємо часник і перемішуємо його з горошком
3. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо оливкову олію і воду.
4. Включаємо режим «Гасіння» на півгодини. Після того, як мультиварка вимкнеться, залишити потомитися ще хвилин 15 - 20.
5. Викладаємо кашу в миску або інший посуд, додаємо подрібнену м'яту.
6. Блюдо готово! Можна подавати на стіл, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
ось, власне, і все. горохове пюре, приготоване в мультиварці, — це відмінний гарнір, корисний і дієтичний, але в той же час неймовірно ситний. Підходить для діабетиків, адже горох в обмежених кількостях корисний при діабеті. Дуже добре поєднується з м'ясними стравами, але і до птаха, і до риби теж можна подавати. Ну, що ж — рецепт горохового пюре в мультиварці я дала, залишається лише побажати вам приємного апетиту!
- Свежий горох— 300 грам(можно использовать замороженный горошек)
- Оливкова олія— 50 грам
- м'ята— 30 грам
- часник— 1 зубчик
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- вода— 1/2 склянки
1. Якщо немає свіжого горошку, то можна використовувати заморожений або консервований. Викладаємо його в контейнер мультиварки.
2. Дрібно нарізаємо часник і перемішуємо його з горошком
3. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо оливкову олію і воду.
4. Включаємо режим «Гасіння» на півгодини. Після того, як мультиварка вимкнеться, залишити потомитися ще хвилин 15 - 20.
5. Викладаємо кашу в миску або інший посуд, додаємо подрібнену м'яту.
6. Блюдо готово! Можна подавати на стіл, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
ось, власне, і все. горохове пюре, приготоване в мультиварці, — це відмінний гарнір, корисний і дієтичний, але в той же час неймовірно ситний. Підходить для діабетиків, адже горох в обмежених кількостях корисний при діабеті. Дуже добре поєднується з м'ясними стравами, але і до птаха, і до риби теж можна подавати. Ну, що ж — рецепт горохового пюре в мультиварці я дала, залишається лише побажати вам приємного апетиту!
Подібні рецепти
Сир сулугуні домашній
Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю. опис приготування: Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі с...
Горохове пюре зі свининою
Свинина дуже добре поєднується з бобовими. Тому існує так багато гарячих страв, які дуже вдало представляють цей дует. думаю, що ви з ними часто стикалися. І ось ще один варіант. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати горохове пюре зі свининою. Це просте і дуже ситне гаряча страв...
Суп-пюре в мультиварці
Поки сезон гарбуза не закінчилася, потрібно брати максимум користі цього прекрасного овоча. Готуйте побільше страв з ним. Ось рецепт супу-пюре з гарбузом, яскравого, ніжного, корисного і простого в приготуванні. опис приготування: Це рецепт досить пересічного супу-пюре з гарбуза. Однак тут є р...
Гороховий суп-пюре з грінками
Цей гороховий суп, зварений на курячому бульйоні з додаванням овочів може по праву називатися мало не найсмачнішим. Подавати такий суп слід гарячим, з грінками або сухариками і зі сметаною. опис приготування: Відваріть на бульйоні горох до м'якості. додайте овочі, проваріть до готовності. Блен...
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...