Рецепт Гіркий перець квашений

Рецепт Гіркий перець квашений
Кількість порцій: 20 Час приготування: 4 дн. 4 г. 0 хв.
Ваша Dolce Vita буде дійсно солодкої, якщо ви часто будете ставити їй на противагу гіркий перець. Горький квашений перець пробудить ваші почуття і додасть настрою сірим будням!

опис приготування:

з інгредієнтів, представлених в рецепті, у вас вийде 5-6 літрових банок чудовою гострої закуски. Квашений гострий перець — кращий друг м'яса і тезка всіх закусок. До речі, кріп і часник використовувати зовсім необов'язково, без них теж буде дуже смачно.

Отже, ось мій улюблений простий рецепт квашених гострих перців.

1. Перець залиште на столі на кілька днів — нехай злегка подвянет, набереться ароматом і "; розслабитися ";. Мити його не треба.

2. На третій день перець, нарешті, промийте і наколи гострої виделкою в двох-трьох місцях.

3. Покладіть проколоті перець у велику емальовану миску. Якщо використовуєте кріп і часник, то їх треба приготувати і перемішати з перчиком. часник очистіть, наріжте товстими пластинами (хоча можна відправити в миску і цілком). Кріп промийте і нарубати.

4. Приготуйте розсіл з холодної води і солі. перемішайте, щоб сіль розчинилася. Готовим розсолом залийте гіркий перець. Зверху покладіть тарілочку і гніт. головне — перець завжди повинен знаходитися в розсолі!

5. Зберігайте перець під гнітом при кімнатній температурі. поки він не змінить свій колір на жовтий. Це може статися через 3-8 днів в залежності від температури вашої кімнати.

6. Приготуйте банки — вони повинні бути чистими і сухими. Перчик з зеленню викладіть на друшляк і обіжміть — рідина повинна зійти.

7. У підготовлені банки щільно укладіть перчики і закатати. Усе! Готово! Зберігайте в прохолодному місці і насолоджуйтеся!

  • Гострий зелений перець— 6 кілограм
  • кріп (пучок)  — 1 штука
  • часник— 6-8 зубчиків
  • вода— 10 літрів
  • сіль— 2 склянки
з інгредієнтів, представлених в рецепті, у вас вийде 5-6 літрових банок чудовою гострої закуски. Квашений гострий перець — кращий друг м'яса і тезка всіх закусок. До речі, кріп і часник використовувати зовсім необов'язково, без них теж буде дуже смачно.

Отже, ось мій улюблений простий рецепт квашених гострих перців.

1. Перець залиште на столі на кілька днів — нехай злегка подвянет, набереться ароматом і "; розслабитися ";. Мити його не треба.

2. На третій день перець, нарешті, промийте і наколи гострої виделкою в двох-трьох місцях.

3. Покладіть проколоті перець у велику емальовану миску. Якщо використовуєте кріп і часник, то їх треба приготувати і перемішати з перчиком. часник очистіть, наріжте товстими пластинами (хоча можна відправити в миску і цілком). Кріп промийте і нарубати.

4. Приготуйте розсіл з холодної води і солі. перемішайте, щоб сіль розчинилася. Готовим розсолом залийте гіркий перець. Зверху покладіть тарілочку і гніт. головне — перець завжди повинен знаходитися в розсолі!

5. Зберігайте перець під гнітом при кімнатній температурі. поки він не змінить свій колір на жовтий. Це може статися через 3-8 днів в залежності від температури вашої кімнати.

6. Приготуйте банки — вони повинні бути чистими і сухими. Перчик з зеленню викладіть на друшляк і обіжміть — рідина повинна зійти.

7. У підготовлені банки щільно укладіть перчики і закатати. Усе! Готово! Зберігайте в прохолодному місці і насолоджуйтеся!

Подібні рецепти

Фарширований перець «фієста»

Котлети з індички в мультиварці

Простий рецепт приготування чудової овочевої закуски. кількість порцій: 3 нарізану цибулю— 1 Склянка банку квасолі— 2 штуки банка консервованих помідорів— 1 штука порошок чилі— 1 Ст. ложка солодкі перчики— 3 штуки(будь-якого кольору) оливкова олія— 2 чайних ложки Розігрійте духовку до 180 ...

Фарширований перець з овочами

Фарширований перець з овочами

Напевно кожна господиня хоч раз готувала фарширований перець. Але не кожна знає, що для начинки зовсім не обов'язково використовувати м'ясо. Її можна зробити з овочів і сиру. виходить смачно! опис приготування: Любіть овочеві страви? Тоді спробуйте перці начинити овочами і запекти в духовці. Ц...

Фарширований перець в томатному соусі

Фарширований перець в томатному соусі

Готуємо сьогодні фарширований перець в томатному соусі — просто і швидко, доступно для будь-якого гаманця. Блюдо ситне і поживне, підійде для всіх членів сім'ї. опис приготування: Фарширований перець в томатному соусі можна готувати як на сковороді, так і в духовці, в будь-якому варіанті вийде...

Фарширований перець

Фарширований перець

Рецепт приготування фаршированого перцю з начинкою з яловичини. кількість порцій: 3 перець— 6 штук(зелений) цибулина— 1/2 штуки часникова сіль— 1/8 чайних ложки яловичина— 450 грам(фарш) гриби— 2 штуки(портобелло) Мал— 1 Склянка(відвареної ) томатний соус— 1 Склянка Відрізаємо верхівки пер...

Солодкий перець на зиму

Солодкий перець на зиму

Солодкий перець на зиму можна закочувати в банки, а можна готувати малими порціями і подавати відразу, як закуску. У рецепті пропорція якраз на кілька порцій. Збільште пропорцію для заготовок. опис приготування: Солодкий перець на зиму готувати треба з стиглих соковитих плодів. Томатну пасту м...