Рецепт Гата карабаська

Рецепт Гата карабаська
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Відчуйте себе Кавказької полонянкою: приготуйте будинку справжню гату карабахську! Це смачна коржик з дріжджового тіста з солодкою олійною начинкою доведеться вам до душі, дивіться рецепт!

опис приготування:

Гата карабаська - це досить калорійна випічка на топленому маслі з дріжджового тіста і з Жирненький начинкою. Зате зі склянкою молока ці теплі коржі поглинаються зі швидкістю світла! подивіться, як приготувати гату карабахську, і побалуйте свою сім'ю смачненьким.

  • дріжджі пресовані— 10 грам
  • борошно— 5-5,5 склянки
  • Вода тепла— 0,5 склянки
  • Масло вершкове або топлене— 350 грам
  • цукор— 100 грам
  • яйця— 2 штуки
  • пудра цукрова— 150 грам
Гата карабаська - фото крок 1 Для тесту розведіть у теплій воді дріжджі і додайте склянку борошна. Розмішайте і поставте в тепле місце на 30 хвилин. Змішайте яйце з цукром і сіллю, розмішайте. розтопіть 100 г. масла, дайте охолонути. Додайте в масло яйце з цукром. Влийте в опару суміш яйця і масла, потім підсипати муку (2-2,5 склянки) і замішують тісто не дуже туге. Залиште, поки тісто не збільшиться вдвічі. Потім розділіть його на 5-6 кульок.

Гата карабаська - фото крок 2 200 грам масла вершкового твердого з морозилки натріть на тертці, додайте цукрову пудру і ще 2 склянки борошна.
Розітріть все в крихту.

Гата карабаська - фото крок 3 Тісто розкачати на тонкі коржі. Частка Načinku на 6 частин. розтопіть ще 50 грам масла і змащуйте їм коржі.
Викладайте начинку за смаком в центр коржі.

Гата карабаська - фото крок 4 Підніміть краю коржі і скріпіть щільно.

Гата карабаська - фото крок 5 Переверніть швом вниз клубок, розкачайте до товщини в 1,5 см.
Зробіть виделкою кілька проколів, змастіть жовтком корж. Викладіть на змащений маслом деко.
Надішліть в розігріту до 180 З духовку на 30 хвилин.

Гата карабаська - фото крок 6 Готову гату карабахську подавайте з молоком. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Вірменська гата кругла

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...