Рецепт Фундучная паста

Рецепт Фундучная паста
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 20 хв.
Напевно всі чули про фундучной пасті, яку часто додають в кондитерські вироби. У магазинах така коштує дуже дорого, тому пропоную свій нескладний рецепт, як приготувати фундучную пасту.

опис приготування:

Фундук дуже часто використовується в чистому вигляді або у вигляді пасти для випічки різних тортів і тістечок, а також його додають в цукерки. У нього приємний горіховий присмак і аромат. Деякі торти без такої пасти абсолютно втратять свій неповторний смак. Таку горіхову пасту можна їсти і просто так, наприклад, з кавою або чаєм, вона дуже смачна й поживна.

  • Funduk— 150 грам
  • Цукрова пудра— 35 грам
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
Фундучная паста - фото крок 1 1. Сковороду відправляю на сильний вогонь, наливаю ложку соняшникової олії без запаху і розігріваю. Викладаю горіхи і роблю середній вогонь, трохи обсмажую горіхи. Готовими вони вважаються якщо шкурка початку лопатися.

Фундучная паста - фото крок 2 2. Розстеляю звичайний рушник і викладаю на нього підсмажені горішки, потім збираю рушник в мішечок і струшують, щоб облуплена шкурка зійшла.

Фундучная паста - фото крок 3 3. Підготовлені горішки без шкурки перекладаю в чашу блендера, додаю цукрову пудру і подрібнюю до стану каші.

Фундучная паста - фото крок 4 4. Готову масу викладаю на стіл і збираю в єдиний кому, який нагадує пісочне тісто, трохи обминають його.

Фундучная паста - фото крок 5 5. Фундучную пасту перекладаю в банку з щільно закривається кришкою і прибираю на зберігання в холодильник, використовую при потребі.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Салат з авокадо і редиски

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...