Рецепт Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі

Рецепт Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Фламенкіни ... красиво звучить, Чи не справедливість? Що це таке? М'ясні рулетики з начинкою, ось що! Класичні фламенкіни начиняють хамоном або шинкою, сиром, зеленню, панірують і смажать в олії.

опис приготування:

Свинячі відбивні з начинкою - блюдо чудове і доречне на столі в будь-який час і з будь-якого приводу, будь то свята чи будні. Пропоную модернізований рецепт відбивних!


  • Свинина— 700 грам(відбивні)
  • яйця— 3 штуки(круто)
  • Цибуля зелена— 1 пучок(побільше)
  • сир твердий— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • сухарі мелені— 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне— 1 Склянка(с / сорт)
  • Гірчиця зернова— 1 Ст. ложка
  • Перець чилі— 1 щіпка
  • Чорний перець— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 1 Для начинки зваріть круто яйця, охладите и мелко порубите их.
Добавьте мелко нашинкованный зеленый лук, тертий сир (грам 50), горчицу и немного перца чили. Посоліть і добре перемішайте.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 2 Свинину отбейте потоньше, выкладывая ломтики мяса в пакет, чтобы не пачкать кухню.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 3 На каждую отбивную положите тонкий ломтик сыра, сверху — ложку луковой начинки.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 4 Сверните в тугой рулетик.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 5 Взбейте яйца с солью и черным перцем, добавив немножко хлопьев чили.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 6 Приготуйте панірувальну лінію, насыпав в тарелки муку и просеянные молотые сухари. Каждый рулетик обваляйте сначала в муке, а затем полностью обмакните в яйцо и запанируйте в сухарях.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 7 Жарьте фламенкины на хорошо разогретом масле до румяной корочки со всех сторон, аккуратно переворачивая щипцами, чтобы не повредить панировку. Выкладывайте на сковороду швом вниз.

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі - фото крок 8 Готовые фламенкины выкладывайте на салфетки для удаления лишнего жира. Подавать сытные фламенкины лучше со свежими овощами или салатами и зеленью.

Подібні рецепти

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт домашнього сиру з молока і сиру

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Фаршировані варені яйця

Фаршировані варені яйця

Легкі закуски я роблю не тільки у свята, але і в звичайні дні. Люблю додати що-небудь до основної страви, та й перекусити такими варіантами завжди можна. Цей рецепт став одним з фаворитів. опис приготування: розповім, як приготувати фаршировані варені яйця. Начинкою виступатиме суміш з сиру, з...

Фаршировані яйця «мишки»

Фаршировані яйця «мишки»

грядущий 2020 рік буде роком Білій Щури і, щоб задобрити цю тварину, пропоную приготувати на новорічний стіл це блюдо, фарширований яйця "; Мишки ";, готувати дуже просто, впораються навіть діти. опис приготування: Закуска "; Фаршировані мишки" – отличная идея и для новогоднего стола, і для ди...

Фаршировані яйця

Фаршировані яйця

Рецепт приготування фаршированих яєць. Основними інгредієнтами страви є яйця та філе горбуші. Фаршировані яйця виходять дуже смачними, майонез і зелень додаються за смаком. опис приготування: мабуть, одна з найпопулярніших і, можна сказати, культових закусок на святкових російських столах — це...

Фаршировані яйця «Дід Мороз»

Фаршировані яйця «Дід Мороз»

Ця нехитра закуска, безумовно, урізноманітнює ваш новорічний стіл. Найпростіші продукти, просте приготування і оригінальний зовнішній вигляд, — зберігайте в свою скарбничку новорічних рецептів. опис приготування: при бажанні, в начинку можна додати і щось ще: дрібно нарізані грибочки, курочку ...