Рецепт Яловичина з апельсиновим соком і брокколі
Рецепт приготування яловичини з рисом, апельсиновим соком, брокколі і болгарським перцем.
опис приготування:
Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, відкласти в сторону.
Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У мисці перемішати яловичину з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону.
У великій сковороді змішати брокколі і 1 склянка води, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння на середньому вогні, готувати, прикривши кришкою, поки броколі не стане яскраво-зеленого кольору, від 4 до 6 хвилин. Викласти в тарілку. Протерти сковороду паперовим рушником.
У тій же сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Додати половину яловичини, смажити до коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Викласти яловичину в тарілку з брокколі. Повторити з маслом, що залишилося і яловичиною.
Повернутися яловичину і брокколі в сковороду, додати апельсинову суміш і солодкий перець. Продовжувати готувати на сильному вогні, поки соус не загусне, від 2 до 4 хвилин. Подавати з рисом.
- дліннозерненого білого рису— 1 Склянка
- свіжовичавленого апельсинового соку— 1/4 склянки
- рисового оцту— 1 Ст. ложка
- соєвого соусу— 1 Ст. ложка
- світло-коричневого цукру— 1 Ст. ложка
- стейк— 450 грам(нарезанного полосками)
- кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
- брокколі— 450 грам
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- червоний болгарський перець, — 1 штука(нарізаний смужками)
Тим часом в невеликій мисці об'єднати апельсиновий сік, оцет, соєвий соус і цукор, відкласти в сторону. У мисці перемішати яловичину з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону.
У великій сковороді змішати брокколі і 1 склянка води, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння на середньому вогні, готувати, прикривши кришкою, поки броколі не стане яскраво-зеленого кольору, від 4 до 6 хвилин. Викласти в тарілку. Протерти сковороду паперовим рушником.
У тій же сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Додати половину яловичини, смажити до коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин. Викласти яловичину в тарілку з брокколі. Повторити з маслом, що залишилося і яловичиною.
Повернутися яловичину і брокколі в сковороду, додати апельсинову суміш і солодкий перець. Продовжувати готувати на сильному вогні, поки соус не загусне, від 2 до 4 хвилин. Подавати з рисом.
Подібні рецепти
Кава з апельсиновим соком
Рецепт приготування китайського блюда з яловичини і брокколі під устричним соусом. Дуже просто і смачно! кількість порцій: 2 соєвий соус— 1 Чайна ложка(для маринаду) устричний соус— 2 чайних ложки(для маринаду) яловичина— 280 грам пучок брокколі— 1 штука(розділити на квітки) часник— 1 Ст. ложка...
Яловичина з брокколі
Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...
Бурякове суфле з апельсиновим курдом
Рецепт приготування бурякового суфле з апельсиновим курдом. Для приготування суфле за цим рецептом використовується достатня кількість інгредієнтів, основні з яких: буряк, яйця, сік, rikotta кількість порцій: 4 Апельсиновий сік— 50 мілілітрів апельсинова цедра— 3 чайних ложки Буряк— 250 грам жо...
Гратен з брокколі
Рецепт приготування страви «Гратен з брокколі». Просто чудовий смак страви, його можна подавати без всякого гарніру. опис приготування: У приготуванні страви використовуються такі інгредієнти як: брокколі, молоко, оливкова олія, борошно і сир. Виходить блюдо ситним і дуже смачним. сир— 120 ...
Вершковий суп з брокколі та картоплею
Рецепт приготування супу з брокколі, картоплею, цибулею, сиром Стилтон, чорним перцем і сметаною. опис приготування: Цей ніжний суп з вершковим смаком сиру Стилтон, картоплею і брокколі зігріє вас в холодний зимовий день. Суп дуже простий у приготуванні і готується досить швидко. Якщо ви не мо...