Рецепт Яловичина з нектаринами

Рецепт Яловичина з нектаринами
Час приготування: 1 г. 0 хв.

опис приготування:

У посуді змішати соєвий соус, цукор, крохмаль, чорний перець і 1 чайну ложку рослинної олії. Додати м'ясо скибочками і добре перемішати. залишити маринувати 10 хвилин при кімнатній температурі або на ніч в холодильник.

Нагрійте сковорідку і смажте на сильному вогні, поки вода не почне кипіти і випарується.

Додати 1 столову ложку рослинної олії і добре перемішати.

Додати скибочки яловичини на сковороду одним шаром, розкладаючи шматочки по всій поверхні сковороди. смажте 30 секунд, переверніть і смажте ще половину-одну хвилини, в залежності від товщини м'яса. викладіть блюдо, зберігаючи соус і масло в сковороді наскільки це можливо.

Увімкніть середній вогонь і додайте червоний лук і часник. підсмажте 1 хвилину. Потім додайте скибочки нектарина і дайте обсмажити близько 1 хвилини. Додати м'ясо назад в сковороду, додати устричний соус і

поперчити.



кількість порцій: 4
  • Соєвий соус— 2 чайних ложки
  • цукор— 1/4 чайних ложки
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець— 1 грам(за смаком)
  • часник— 1 штука
  • Червона цибуля— 0,5 штуки
  • Устречний оцет— 1 Ст. ложка
  • нектарин— 1 штука
  • яловичина— 500 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
У посуді змішати соєвий соус, цукор, крохмаль, чорний перець і 1 чайну ложку рослинної олії. Додати м'ясо скибочками і добре перемішати. залишити маринувати 10 хвилин при кімнатній температурі або на ніч в холодильник.

Нагрійте сковорідку і смажте на сильному вогні, поки вода не почне кипіти і випарується.

Додати 1 столову ложку рослинної олії і добре перемішати.

Додати скибочки яловичини на сковороду одним шаром, розкладаючи шматочки по всій поверхні сковороди. смажте 30 секунд, переверніть і смажте ще половину-одну хвилини, в залежності від товщини м'яса. викладіть блюдо, зберігаючи соус і масло в сковороді наскільки це можливо.

Увімкніть середній вогонь і додайте червоний лук і часник. підсмажте 1 хвилину. Потім додайте скибочки нектарина і дайте обсмажити близько 1 хвилини. Додати м'ясо назад в сковороду, додати устричний соус і

поперчити.


Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Піца з курячим фаршем

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...