Рецепт Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем

Рецепт Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем
Кількість порцій: 3-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
сьогодні розповім, як приготувати ароматне і соковите м'ясо без особливого клопоту. Така свинина відмінно підійде в якості основного блюда на обід або вечерю, а так само для бутербродів.

опис приготування:

пісна свинина, приготована таким чином, буде чудовою натуральної заміною ковбасі. ароматна, соковита і відмінно ріжеться тонкими скибочками.

  • свинина— 600 грам( пісна м'якоть)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • солодкий перець— 1 штука(маленький або половинка)
  • гірчиця зернова— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 2-3 штук(гілочки)
  • розмарин свіжий— 1 штука(невелика гілочка)
  • чорний перець— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем - фото крок 1 Свинину промийте крижаною водою і добре обсушити. Розігрійте сковороду-гриль і обсмажте м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки.

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем - фото крок 2 Лист фольги скрутіть вдвічі, викладіть невеликий шар цибулі і шинкованного перцю. Зверху покладіть обсмажене м'ясо, намажте його зерновий гірчицею.

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем - фото крок 3 Приправити сіллю і poperčite, покладіть зверху ще перцю і цибулі. Додайте пару гілочок чебрецю і гілочку розмарину.

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем - фото крок 4 Щільно загорніть м'ясо у фольгу і запечіть при температурі в 90 градусів протягом 45 хвилин. Можна запекти в духовці. Я запікала в мультиварці , оснащеної режимом мультіповар.

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем - фото крок 5 Готового м'яса дайте полежати в фользі хвилин 15, а Хатем подавайте гарячим з будь-яким гарніром. Або охолодіть м'ясо, не розгортаючи фольгу, і приберіть в холодильник.

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем - фото крок 6 Остигнуло м'ясо використовуйте для бутербродів або нарізки.

Подібні рецепти

Соковита яловичина на сковороді

Роли «Аляска»

Мені здається, що соковиту яловичину можна приготувати на сковороді у вині. Якщо гасити яловичину, то можна очікувати, що вона буде дуже ніжною і соковитою. Обсмажування дозволяє зберегти соковитість м'яса! опис приготування: Соковиту яловичину на сковороді навчила мене робити давним-давно мо...

Соковита курка з травами

Соковита курка з травами

В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте! опис приготування: Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, а...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Фрітата з картоплею і солодким перцем

Фрітата з картоплею і солодким перцем

Рецепт приготування іспанського омлету з картоплею, цибулею і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане злегка коричневого кол...

Хлібці з тунцем і солодким перцем

Хлібці з тунцем і солодким перцем

Рецепт приготування дуже корисного для здоров'я канапе, який послужить відмінною закускою на вечірці. опис приготування: Щоб скрасити очікування великого застілля, прийнято пропонувати гостям аперитив і легкі закуски. Пропонуємо вам канапе на хлібі з корисних злаків з тунцем, багатим поліненас...