Рецепт Сливові кишеньки
Незвичайний рецепт для любителів здоби.
опис приготування:
підготовка: помити сливи, видалити кісточки, дрібно порізати. Застелити папером для випічки
деко. Розігріти духовку до 180 ° C.
Дріжджове тісто: ретельно перемішати борошно з дріжджами в чашці. Додати інші інгредієнти (цукор, ванільний цукор, сіль, молоко і 50 гр масла) і перемішувати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на найвищій швидкості приблизно 5 хвилин, вимісити однорідне гладке тісто. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.
Посипати тісто борошном, зробити рулон 24 см і порізати на 12 скибочок приблизно по 2 см.
Кожен скибочку на посипаній борошном поверхні розкачати в кружок (Ø приклад 12 см).
начинка: змішати шматочки сливи з повидлом і горіхами (70 м). Розподілити на кожен шматочок тесту по 1 столовій ложці наповнювача. Змастити один край тіста молоком, іншим закрити половинку. Кишеньки притиснути по краях виделкою.
Сливові кишеньки змастити молоком, посипати шматочками лісового горіха і укласти на деко. Поставити деко в нижній третині духовки.
час випічки: приблизно 20 хвилин
Сливові кишеньки перенести з папером для випічки на кухонну решітку.
глазур: просіяти цукрову пудру і замісити з лимонним соком до густої маси. Розтопити і підмішати 10 г. масла. Змастити сумішшю гарячу випічку і поставити охолоджуватися.
- пшеничне борошно— 375 грам
- сухих дріжджів Dr. Oetker— 7 грам
- цукор— 50 грам
- ванільний цукор Dr. Oetker— 8 грам
- сіль— 1 щіпка
- молоко— 200 мілілітрів
- м'яке масло або маргарин— 60 грам
- сливи— 300 грам
- slivovoe pavidlo— 200 грам
- мелений лісовий горіх— 100 грам
- цукрова пудра зі смаком ванілі Dr. Oetker— 100 грам
- лимонний сік— 2 Ст. ложки
деко. Розігріти духовку до 180 ° C.
Дріжджове тісто: ретельно перемішати борошно з дріжджами в чашці. Додати інші інгредієнти (цукор, ванільний цукор, сіль, молоко і 50 гр масла) і перемішувати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на найвищій швидкості приблизно 5 хвилин, вимісити однорідне гладке тісто. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.
Посипати тісто борошном, зробити рулон 24 см і порізати на 12 скибочок приблизно по 2 см.
Кожен скибочку на посипаній борошном поверхні розкачати в кружок (Ø приклад 12 см).
начинка: змішати шматочки сливи з повидлом і горіхами (70 м). Розподілити на кожен шматочок тесту по 1 столовій ложці наповнювача. Змастити один край тіста молоком, іншим закрити половинку. Кишеньки притиснути по краях виделкою.
Сливові кишеньки змастити молоком, посипати шматочками лісового горіха і укласти на деко. Поставити деко в нижній третині духовки.
час випічки: приблизно 20 хвилин
Сливові кишеньки перенести з папером для випічки на кухонну решітку.
глазур: просіяти цукрову пудру і замісити з лимонним соком до густої маси. Розтопити і підмішати 10 г. масла. Змастити сумішшю гарячу випічку і поставити охолоджуватися.
Подібні рецепти
Торт з крекерів без випічки
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...