Рецепт Сливові кишеньки

Рецепт Сливові кишеньки
Кількість порцій: 12-13 Час приготування: 1 г. 5 хв.
Незвичайний рецепт для любителів здоби.

опис приготування:

підготовка: помити сливи, видалити кісточки, дрібно порізати. Застелити папером для випічки

деко. Розігріти духовку до 180 ° C.

Дріжджове тісто: ретельно перемішати борошно з дріжджами в чашці. Додати інші інгредієнти (цукор, ванільний цукор, сіль, молоко і 50 гр масла) і перемішувати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на найвищій швидкості приблизно 5 хвилин, вимісити однорідне гладке тісто. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.

Посипати тісто борошном, зробити рулон 24 см і порізати на 12 скибочок приблизно по 2 см.

Кожен скибочку на посипаній борошном поверхні розкачати в кружок (Ø приклад 12 см).

начинка: змішати шматочки сливи з повидлом і горіхами (70 м). Розподілити на кожен шматочок тесту по 1 столовій ложці наповнювача. Змастити один край тіста молоком, іншим закрити половинку. Кишеньки притиснути по краях виделкою.

Сливові кишеньки змастити молоком, посипати шматочками лісового горіха і укласти на деко. Поставити деко в нижній третині духовки.

час випічки: приблизно 20 хвилин

Сливові кишеньки перенести з папером для випічки на кухонну решітку.

глазур: просіяти цукрову пудру і замісити з лимонним соком до густої маси. Розтопити і підмішати 10 г. масла. Змастити сумішшю гарячу випічку і поставити охолоджуватися.


  • пшеничне борошно— 375 грам
  • сухих дріжджів Dr. Oetker— 7 грам
  • цукор— 50 грам
  • ванільний цукор Dr. Oetker— 8 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • молоко— 200 мілілітрів
  • м'яке масло або маргарин— 60 грам
  • сливи— 300 грам
  • slivovoe pavidlo— 200 грам
  • мелений лісовий горіх— 100 грам
  • цукрова пудра зі смаком ванілі Dr. Oetker— 100 грам
  • лимонний сік— 2 Ст. ложки
підготовка: помити сливи, видалити кісточки, дрібно порізати. Застелити папером для випічки

деко. Розігріти духовку до 180 ° C.

Дріжджове тісто: ретельно перемішати борошно з дріжджами в чашці. Додати інші інгредієнти (цукор, ванільний цукор, сіль, молоко і 50 гр масла) і перемішувати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на найвищій швидкості приблизно 5 хвилин, вимісити однорідне гладке тісто. Тісто накрити і залишити в теплому місці, поки воно помітно не збільшиться.

Посипати тісто борошном, зробити рулон 24 см і порізати на 12 скибочок приблизно по 2 см.

Кожен скибочку на посипаній борошном поверхні розкачати в кружок (Ø приклад 12 см).

начинка: змішати шматочки сливи з повидлом і горіхами (70 м). Розподілити на кожен шматочок тесту по 1 столовій ложці наповнювача. Змастити один край тіста молоком, іншим закрити половинку. Кишеньки притиснути по краях виделкою.

Сливові кишеньки змастити молоком, посипати шматочками лісового горіха і укласти на деко. Поставити деко в нижній третині духовки.

час випічки: приблизно 20 хвилин

Сливові кишеньки перенести з папером для випічки на кухонну решітку.

глазур: просіяти цукрову пудру і замісити з лимонним соком до густої маси. Розтопити і підмішати 10 г. масла. Змастити сумішшю гарячу випічку і поставити охолоджуватися.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Торт з крекерів без випічки

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...