Рецепт Шоколадний пиріг з еспресо

Рецепт Шоколадний пиріг з еспресо
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування шоколадного пирога з глазур'ю з еспресо.


опис приготування:

приготувати пиріг. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для пирога, вистелити пергаментом. Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці над каструлею з киплячою водою.

Міксером збити яєчні жовтки з 1/2 склянки цукру, близько 3 хвилин. Додати еспресо і сіль, збивати протягом 1 хвилини. Додати ваніль і шоколадну суміші, збивати протягом 1 хвилини.

У чистій мисці збити яєчні білки в піну. Повільно додати решту 1/2 чашки цукру. Додати шоколадну суміш в три заходи. Вилити тісто в підготовлену форму.

випікати від 40 до 45 хвилин. Дати повністю охолонути у формі. Витягти пиріг з форми.

зробити глазур. Помістити шоколад, масло і ваніль в миску, перемішати. Довести інші інгредієнти до кипіння, помішуючи, і додати шоколадну суміш. Збити до отримання однорідної маси. Полити пиріг глазур'ю.


  • вершкового масла або маргарину— 3 Ст. ложки
  • гіркого шоколаду— 180 грам
  • яєць— 6 штук(разделенных)
  • цукрового піску— 1 Склянка
  • розчинної кави еспресо— 3 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • гіркого шоколаду— 90 грам(для глазурі:)
  • вершкового масла або маргарину— 1 1/2 Ст. ложки
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
  • густих вершків— 1/3 склянки
  • розчинної кави еспресо— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
приготувати пиріг. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для пирога, вистелити пергаментом. Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці над каструлею з киплячою водою.

Міксером збити яєчні жовтки з 1/2 склянки цукру, близько 3 хвилин. Додати еспресо і сіль, збивати протягом 1 хвилини. Додати ваніль і шоколадну суміші, збивати протягом 1 хвилини.

У чистій мисці збити яєчні білки в піну. Повільно додати решту 1/2 чашки цукру. Додати шоколадну суміш в три заходи. Вилити тісто в підготовлену форму.

випікати від 40 до 45 хвилин. Дати повністю охолонути у формі. Витягти пиріг з форми.

зробити глазур. Помістити шоколад, масло і ваніль в миску, перемішати. Довести інші інгредієнти до кипіння, помішуючи, і додати шоколадну суміш. Збити до отримання однорідної маси. Полити пиріг глазур'ю.


Подібні рецепти

Шоколадне печиво з еспресо

Яловичина, тушкована з рисом і овочами

Печиво виходить хрустким і солодким, з подвійною порцією шоколаду і еспрессо. Десерт дуже сподобається дітям, які без розуму від солодощів, а також любителям аромату кави та вишуканої випічки. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування шоколадного печива з еспресо. Розтопі...

Шоколадні тістечка з еспресо

Шоколадні тістечка з еспресо

Рецепт приготування шоколадних тістечок з еспресо до Дня закоханих. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змазати маслом 2 форми для випікання, посипати цукровою пудрою. Помістити масло і шоколад в миску і поставити в мікрохвильову піч на 20 секунд, помішуючи, поки шоколад не р...

Шоколадний пиріг «Ерл Грей»

Шоколадний пиріг «Ерл Грей»

Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...

Глазурований шоколадний пиріг

Глазурований шоколадний пиріг

Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...