Рецепт Шоколадний пиріг з еспресо
Рецепт приготування шоколадного пирога з глазур'ю з еспресо.
опис приготування:
приготувати пиріг. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для пирога, вистелити пергаментом. Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці над каструлею з киплячою водою.
Міксером збити яєчні жовтки з 1/2 склянки цукру, близько 3 хвилин. Додати еспресо і сіль, збивати протягом 1 хвилини. Додати ваніль і шоколадну суміші, збивати протягом 1 хвилини.
У чистій мисці збити яєчні білки в піну. Повільно додати решту 1/2 чашки цукру. Додати шоколадну суміш в три заходи. Вилити тісто в підготовлену форму.
випікати від 40 до 45 хвилин. Дати повністю охолонути у формі. Витягти пиріг з форми.
зробити глазур. Помістити шоколад, масло і ваніль в миску, перемішати. Довести інші інгредієнти до кипіння, помішуючи, і додати шоколадну суміш. Збити до отримання однорідної маси. Полити пиріг глазур'ю.
- вершкового масла або маргарину— 3 Ст. ложки
- гіркого шоколаду— 180 грам
- яєць— 6 штук(разделенных)
- цукрового піску— 1 Склянка
- розчинної кави еспресо— 3 Ст. ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- гіркого шоколаду— 90 грам(для глазурі:)
- вершкового масла або маргарину— 1 1/2 Ст. ложки
- ванільного екстракту— 2 чайних ложки
- густих вершків— 1/3 склянки
- розчинної кави еспресо— 1 Ст. ложка
- солі— 1/4 чайних ложки
Міксером збити яєчні жовтки з 1/2 склянки цукру, близько 3 хвилин. Додати еспресо і сіль, збивати протягом 1 хвилини. Додати ваніль і шоколадну суміші, збивати протягом 1 хвилини.
У чистій мисці збити яєчні білки в піну. Повільно додати решту 1/2 чашки цукру. Додати шоколадну суміш в три заходи. Вилити тісто в підготовлену форму.
випікати від 40 до 45 хвилин. Дати повністю охолонути у формі. Витягти пиріг з форми.
зробити глазур. Помістити шоколад, масло і ваніль в миску, перемішати. Довести інші інгредієнти до кипіння, помішуючи, і додати шоколадну суміш. Збити до отримання однорідної маси. Полити пиріг глазур'ю.
Подібні рецепти
Яловичина, тушкована з рисом і овочами
Печиво виходить хрустким і солодким, з подвійною порцією шоколаду і еспрессо. Десерт дуже сподобається дітям, які без розуму від солодощів, а також любителям аромату кави та вишуканої випічки. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування шоколадного печива з еспресо. Розтопі...
Шоколадні тістечка з еспресо
Рецепт приготування шоколадних тістечок з еспресо до Дня закоханих. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змазати маслом 2 форми для випікання, посипати цукровою пудрою. Помістити масло і шоколад в миску і поставити в мікрохвильову піч на 20 секунд, помішуючи, поки шоколад не р...
Шоколадний пиріг «Ерл Грей»
Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...