Рецепт Шоколадні кексики
Рецепт приготування шоколадних кексів з ванільною глазур'ю.
опис приготування:
Це десерт для справжніх любителів шоколадного ласощів. За бажанням в кекси можна додати консервовану вишню.
- цукру— 2 склянки
- борошна— 2 склянки
- солі— 1/4 чайних ложки
- сколотин— 1/2 склянки
- яйця— 2 штуки
- соди— 1 Чайна ложка
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- палички вершкового масла— 2 штуки
- какао— 4 Ст. ложки
- цукерочок Hershey & apos; s kisses— 18 штук
- для глазурі:шоколаду— 240 грам
- кукурудзяного сиропу— 6 Ст. ложок
- ванільного екстракту— 2 чайних ложки
змішати борошно, цукор і сіль. Відкласти в сторону.
2. В окремій мисці змішати сколотини, яйця, соду і ванільний екстракт. Відкласти в сторону.
3. У каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Додати какао-порошок і перемішати до однорідності. залити окропом, дати постояти кілька секунд, потім вимкніть вогонь.
4. Вилити шоколадну суміш на борошняну суміш. перемішати. Вилити яєчну суміш і перемішати до однорідності.
5. залити 1/4 чашки тесту в кожне відділення форми для мафінів. викласти 1 цукерку в центрі кожного кексика. Ви можете додати 3 консервовані вишні без кісточок в кожне відділення, перш ніж заливати тісто.
6. Випікати кексики протягом 20 хвилин. Дати охолонути протягом 5 хвилин в формі, потім дати охолонути повністю.
7. приготувати глазур. Нагріти вершки і кукурудзяний сироп на середньому вогні. Розламати шоколад і додати в миску. Додати ванільний екстракт і вилити вершки зверху на шматочки шоколаду. Перемішати разом до однорідної консистенції.
8. Залити кекси глазур'ю, дати їй застигнути і подавати.
Подібні рецепти
Фінські хвіртки
Рецепт приготування кексів з білого хліба з коричневим маслом, лимонною цедрою, панірувальними сухарями, полуницею і збитими вершками. опис приготування: Ці ніжні кексики готуються зі звичайного білого хліба всього за 30 хвилин. палички вершкового масла— 3/4 штуки цукрового піску— 1 Чайна л...
Шоколадні біскотті
Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті. опис приготування: Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу к...
Шоколадні млинці
Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти. опис приготування: Тісто для млинців можна приготувати заздалегідь і використовувати протягом 24 годин, тр...
Шоколадні фінанси
Рецепт приготування фінансів з мигдальним екстрактом і какао. опис приготування: фінанси — класична французька випічка, представляє собою маленькі бісквітні кекси з мигдального борошна. несолоне вершкове масло— 6 Ст. ложок мигдалеве борошно— 1 Склянка какао— 4 Ст. ложки сіль— 1/8 чайних ложк...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...