Рецепт Сендвіч в беконі

Рецепт Сендвіч в беконі
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 25 хв.
Перед вами - варіант смачного і ситного сніданку - сендвіч в беконі. Це не звичайний бутерброд, який ви звикли їсти вранці. Тут і яйце, і хрусткий бекон, і ароматний м'ясний соус. пробуйте!

опис приготування:

рецепт, як приготувати сендвіч в беконі, дуже простий і досить швидкий. Цей сендвіч я б віднесла до гарячих бутербродів, готується він на сковороді і всього за 7 хвилин! В якості начинки для сендвіча використовується яйце, листя молодого шпинату, томатний соус і сир. Така начинка як не можна до речі підходить і доповнює оболонку з бекону.

  • хліб тостерний— 2 скибочки
  • Томатний соус— 25 грам
  • сир твердий— 25 грам
  • бекон— 6 скибочок
  • яйце— 1 штука
  • шпинат— 5-6 штук(листочки)
  • сіль, перець— За смаком
Сендвіч в беконі - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Сендвіч в беконі - фото крок 2 На кожному шматочку хліба примніть м'якуш за допомогою ложки. У мене скибочки були дуже тонкі і кришилися, тому я склала по дві скибочки разом, можна і так, але тоді сендвіч вийде товщі.

Сендвіч в беконі - фото крок 3 Обидва скибочки хліба змастіть томатним соусом.

Сендвіч в беконі - фото крок 4 На один скибочку покладете молоде листя шпинату. Він буде нижнім.

Сендвіч в беконі - фото крок 5 Яйце відправте в окріп на 3 хвилини, потім акуратно розбийте і вилийте вміст на шпинат. Буде добре, якщо білок залишиться цілим, але головне, щоб завчасно не розтікся жовток.

Сендвіч в беконі - фото крок 6 Зверху рясно присипте натертим на крупній тертці сиром і накрийте другим скибочкою хліба.

Сендвіч в беконі - фото крок 7 Хрестом викладіть скибочки бекону на робочу поверхню. На середину покладіть сендвіч.

Сендвіч в беконі - фото крок 8 підніміть краю, щоб сендвіч з усіх боків був закритий беконом.

Сендвіч в беконі - фото крок 9 Смажте сендвіч в беконі на сковороді з одного боку до золотистої скоринки.

Сендвіч в беконі - фото крок 10 потім переверніть, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 6-7 хвилин.

Сендвіч в беконі - фото крок 11 Сендвіч в беконі готовий. Їжте із задоволенням!

Подібні рецепти

Філе індички в беконі

Фініки в беконі

Ідея приготувати філе індички в беконі виникла при пошуку оригінального блюда на святковий стіл. Завжди хочеться на святі чогось новенького і смачненького. Ось досить простий рецепт! опис приготування: Щоб добре приготувати філе індички в беконі я раджу злегка відбити індичку або трохи її пома...

Сендвічі з фрикадельками в беконі

Сендвічі з фрикадельками в беконі

Рецепт приготування сендвічів з фрикадельками, обгорнутими скибочками бекону, соусом барбекю і сиром. опис приготування: Незвичайний підхід до приготування фрикадельок для цих сендвічів робить їх особливою закускою. яловичини— 900 грам солі— 1 Чайна ложка чорного перцю— 1 Чайна ложка лимонно...

Печериці в беконі в духовці

Печериці в беконі в духовці

Дуже люблю закуску з грибів, вона завжди вигідно доповнює стіл, і в той же час робиться просто. Цього разу розповім про рецепт, як приготувати шампіньйони в беконі в духовці. Робив їх вперше! опис приготування: Для приготування потрібні гриби з великими капелюшками. Крім печериць можна викорис...

Сосиски в беконі і в майонезі «гірчичний» «маху»

Сосиски в беконі і в майонезі «гірчичний» «маху»

Чудеса за півгодини можливі, якщо це чудеса з майонезом "; маху ";. Готувати з цим майонезом одне задоволення, він збалансований за смаком і полегшує підготовку. опис приготування: Кетчуп і майонез торгової марки "; маху" — це просто знахідка для господинь, тому що вони якісні, збалансовані за...

Сосиски в беконі

Сосиски в беконі

сосиски, приготовані таким способом, стануть відмінною закускою до пива, яку легко і швидко приготувати. опис приготування: Такий вид закуски потрібно подавати до столу гарячим. Можна розрізати кожну сосиску навпіл. Serviruyte, як вам буде зручніше. бекон підкопчений— 200 грам сосиски— 6 шту...