Рецепт Листковий торт з рибою
Цей торт гарний тим, що його не треба піч. робиться швидко, а виходить незмінно смачним. Усе, хто пробував його - просили рецепт. І ви спробуйте!
опис приготування:
P.S. Порада від виробника: тортик можна злегка підігріти в мікрохвильовці, трохи, 15-20 секунд: сир трохи розплавиться, а тортик придбає інший смак.
- листкові коржі "; Наполеон" — 4 штуки(4 коржа)
- Області & Quot;" консерви— 1 штука(1 банку, тільки не в томаті, краще натуральна)
- майонез— 200 грам(не надто густий)
- сир жовтий— 100-120 грам(будь-який на ваш смак)
- цибуля ріпчаста— 1 штука(велика)
- морква свіжа— 2-3 штук(залежить від розміру)
- олія соняшникова— грам(для смаження)
2. Лук поріжте не крупніше, моркву натріть на крупній овочевій тертці.
3. Обсмажте трохи цибулю, до нього додайте моркву, довести до готовності, можна трохи посолити і додати улюблені спеції, залиште остигати.
4. З риби витягніть хребтові кісточки, потім добре розімніть її виделкою разом з рідиною.
5. З підготовкою закінчили. А тепер приступаємо безпосередньо до тортика. Беремо перший корж, трохи змащуємо його майонезом.
6. Викладаємо на нього цибулю з морквою (добре, якщо вони будуть ще теплі). Розподіляємо їх вилочкою по всій поверхні.
7. Беремо другий корж. Знову промазуємо злегка майонезом, і намазала поверхнею акуратно кладемо на моркву. Знову смажена майонезом - і викладаємо рибу, так само розподіляємо її виделкою по всій поверхні коржа.
8. виходить, що другий і третій коржі будуть підведені майонезом і зверху, і знизу. Беремо третій корж, Я розміщую, кладемо на рибу, змащуємо, трьом на нього сир на крупній тертці, розподіляючи по всій поверхні коржа. беремо останній, четвертий корж, намазуємо його з одного боку майонезом і кладемо цією стороною на сир. Усе, торт готовий. Я не посипаю і не прикрашаю верх, так як без посипання зручніше їсти. Але якщо для гостей готуєте - можна і постаратися. Торт повинен постояти хоча б годину, просочитися. Смачного!
Подібні рецепти
Простий рецепт пирога з рибою
Один з найбільш відомих і популярних салатів - це «Оселедець під шубою». А якщо замінити оселедець на червону рибу (лосось, сьомгу)? розповім, як приготувати листковий салат з червоною рибою. опис приготування: Всі інгредієнти вам добре знайомі: буряк, морква, картопля, яйця. До звичних додаю ...
Шоколадний листковий торт
Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...
Листковий шоколадний торт
Рецепт приготування листкового шоколадного торта (чізкейк). опис приготування: Просіяти через сито борошно, змішати з какао і порошком для випічки. Поставити в сторону. Зробити крем з масла і цукру. розбити 3 яйця, змішати з борошняної сумішшю. В іншій мисці збити 60 г пісочний, тертий сир, ва...
Листковий торт з готових коржів
Я завжди зберігаю подібні заготовки будинку. Інший раз нічим пригостити гостей, немає часу або можливості і торт з покупних коржів мене частенько виручає. Ідеальний для зайнятих персон! опис приготування: Готовому торту необхідно настоятися 2 години при кімнатній температурі, а потім відправит...
Листковий фруктовий десерт
Листковий фруктовий десерт не тільки смачний, але ще дуже гарний і ефектний. Скажу відверто, приготований в домашніх умовах, цей десерт справляє враження на гостей і домашніх. опис приготування: Приготувати листковий фруктовий десерт не складе ніяких труднощів. Все робиться швидко і просто. Дл...