Рецепт Хлібний пудинг з пастернаком

Рецепт Хлібний пудинг з пастернаком
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування пудингу з пастернаком, цибулею, панірувальними сухарями і сиром Пармезан.

опис приготування:

Розігріти духовку до 215 градусів. Полити пастернак оливковою олією, приправити сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки. випікати, струшуючи час від часу, поки пастернак не набуде карамельний колір і не стане і ніжним, 23-25 хвилин. дати охолонути. Зменшити вогонь до 190 градусів.

нагріти 2 столові ложки вершкового масла на середньому вогні в сковороді. Додати цибулю-порей і смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню, додати вино і повернути на плиту. Кип'ятити на повільному вогні, поки рідина не зменшиться, 1 хвилину. Додати чебрець і зняти з вогню. Додати в смажений пастернак.

Збити разом топлене масло, вершки, яйця і 3/4 чашки сиру Пармезан у великій мисці. Приправити сіллю і перцем. Додати суміш пастернаку з цибулею, потім хліб. Суміш може зберігатися в холодильнику ніч.

Змастити маслом форму для випікання. Залити суміш у форму. Накрити фольгою і випікати до золотистого кольору, 50 хвилин. видалити фольгу, обсипати залишилася чашкою сиру і випікати протягом 10 хвилин. дати охолонути 5 хвилин перед подачею на стіл.


  • пастернаку, очищеного і нарізаного— 450 грам
  • оливкова олія— — За смаком
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • несолоного вершкового масла, плюс 3 столові ложки топленого масла— 2 Ст. ложки
  • больших лука-порея, только белые и бледно-зеленые части, тонко нарізані— 2 штуки
  • сухого білого вина— 1/3 склянки
  • нарізаного свіжого чебрецю— 2 Ст. ложки
  • густих вершків— 2 склянки
  • великих яєць— 5 штук
  • мелко тертого сыра пармезан— 1 Склянка
  • буханка хлеба без корки, нарезанная на кубики— 1 штука
Розігріти духовку до 215 градусів. Полити пастернак оливковою олією, приправити сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки. випікати, струшуючи час від часу, поки пастернак не набуде карамельний колір і не стане і ніжним, 23-25 хвилин. дати охолонути. Зменшити вогонь до 190 градусів.

нагріти 2 столові ложки вершкового масла на середньому вогні в сковороді. Додати цибулю-порей і смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Зняти з вогню, додати вино і повернути на плиту. Кип'ятити на повільному вогні, поки рідина не зменшиться, 1 хвилину. Додати чебрець і зняти з вогню. Додати в смажений пастернак.

Збити разом топлене масло, вершки, яйця і 3/4 чашки сиру Пармезан у великій мисці. Приправити сіллю і перцем. Додати суміш пастернаку з цибулею, потім хліб. Суміш може зберігатися в холодильнику ніч.

Змастити маслом форму для випікання. Залити суміш у форму. Накрити фольгою і випікати до золотистого кольору, 50 хвилин. видалити фольгу, обсипати залишилася чашкою сиру і випікати протягом 10 хвилин. дати охолонути 5 хвилин перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Французький хлібний пудинг з ягодами

Чіабатта

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...

Хлібний пудинг з гарбуза

Хлібний пудинг з гарбуза

Осінь - пора збору гарбуза, саме час готувати з неї різні смачні страви. Пропоную приготувати солодкий, ароматний хлібний пудинг з гарбузом. Він сподобається всім ласунам і любителям страв з гарбуза. опис приготування: Відсвяткуйте настання осені і спечіть смачний і ароматний десерт з гарбузом...

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хто сказав, що з випічкою обов'язково потрібно довго возитися? Можна взяти готовий багет і зробити з нього по-справжньому вишуканий десерт! Спробуйте обов'язково, дуже смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування хлібного пудингу з білим шоколадом, звичайно, забирає деякий час,...

Хлібний пудинг з шоколадом

Хлібний пудинг з шоколадом

Рецепт приготування пудингу зі шматочків хліба з шоколадом, збитими вершками і карамельним соусом. опис приготування: Цей десерт ви можете приготувати заздалегідь за день, а потім просто запекти в духовці перед подачею на стіл. кнопка— 1 штука(близько 450 г) густі вершки— 2 склянки шоколад— ...

Хлібний пудинг

Хлібний пудинг

Рецепт приготування англійського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусів. У великій мисці збити яйця до піни. Додати цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і все гарненько змішати. Додати масло і молоко, перемішати. Грубо покришити печиво або хліб і додати в сумі...