Рецепт Яловичина з кукурудзяними коржами
Рецепт приготування смаженої яловичини з цибулею, запашним перцем, морквою, помідорами і кукурудзяними коржами.
опис приготування:
Кукурудзяні коржі з шматочками м'яса і овочів - відмінна альтернатива звичним м'ясних страв.
- яловичини— 1,1-1,3 кілограма
- м'ясного бульйону— 1 Склянка
- софріто— 1/4 склянки
- томатної пасти— 2 чайних ложки
- цибулина— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- запашних перців— 10 штук(фаршированих оливками)
- оливкового масла— 2 чайних ложки
- соус АДОБО— — За смаком
- банку нарізаних помідорів— 1 штука
- морква— 2 штуки
- вершкового масла— 1/4 склянки
- солі— 1 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- меду— 1 Ст. ложка
2. Нарізати цибулину і дрібно нарізати часник. Очистити і нарізати моркву.
Залити м'ясним бульйоном яловичину, додати софріто і томатну пасту. Поставити на медленноварку. Додати цибулю, часник і запашний перець з оливками до м'яса. Готувати на низькому рівні протягом 10 годин або на високому рівні 6 годин. для 2 години до готовності додати моркву та помідори.
3. Приготувати кукурудзяні коржі. Нарізати масло на шматки. змішати борошно, сіль і перець у великій мисці. Додати гаряче молоко і мед, розмішати.
4. дати постояти, поки молоко не вбереться, від 1 до 2 хвилин. У вас повинно вийти м'яке тісто.
5. Сформувати з тіста 12 кульок (близько 5 см в діаметрі) і придавити між долонями в пиріжки (приблизно 8 мм завтовшки). Якщо тісто дуже липке, додати більше борошна.
нагрійте 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні і обсмажити коржі до злегка золотистого кольору з обох сторін, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Викласти на паперові рушники і дати стекти маслу.
6. Подавати коржі з яловичиною та овочами.
Подібні рецепти
Домашній гарячий шоколад
Рецепт приготування хліба з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами. опис приготування: Цей незвичайний повітряний хліб черпають з форми ложкою і подають. кукурудзяної муки— 1 Склянка несолоного вершкового масла— 4 Ст. ложки(плюс масло для змащення ) кукурудзяних зерен— 2 склянки цукру— 1 ...
Грибне рагу з картопляними коржами
кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...
Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Яловичина каррі «Пананг»
Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...