Рецепт Хліб з корицею
Рецепт приготування хліба з начинкою з цукру і кориці.
опис приготування:
Чудовий ароматний хліб на сніданок, в якості закуски або десерту.
- гарячої води— 1/2 склянки
- великих яєць— 2 штуки
- кориці— 1 Чайна ложка
- сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки
- солі— 1 1/2 чайних ложки
- борошна— 3 1/2-4 склянки
- кориці— 2 чайних ложки(начинка)
- молока— 2 Ст. ложки(начинка)
2. В іншій невеликій мисці збити яйця і цукор. В окремій мисці змішати 3 1/2 склянки борошна, корицю, сіль і дріжджі.
3. Додати молочну суміш і яєчну суміш і збити міксером на низькій швидкості. Збільшити швидкість до середньої і продовжувати збивати до однорідності. Після цього збільшити швидкість до високої і збивати 10 хвилин, поки тісто не стане гладким і еластичним. якщо через 5 хвилин тісто буде ще липким, додайте ще борошна.
4. Змастити миску маслом і викласти тісто в миску. Накрити плівкою і дати тісту піднятися в два рази (від 2 до 2 1/2 годин). Вдарити тісто об стіл і дати постояти 10 хвилин. На даний момент накрити тісто кришкою і поставити на ніч у холодильник.
5. зробити начинку. Змішати корицю і цукор в мисці.
6. Розкачати тісто в прямокутник 30х45 см. Змастити тісто молоком, залишаючи кордон по краю 2,5 см. Посипати тісто цукровою начинкою.
7. Щільно згорнути рулетом по широкій стороні і викласти в форму, вистеленную пергаментом, швом вниз. Накрити чистим сухим рушником і дати піднятися в 2 рази, близько 1-1 1/2 годину.
8. Розігріти духовку до 175 градусів. Після того, як тісто піднялося, випікати хліб протягом 30-40 хвилин. Дати охолонути повністю перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Хліб з родзинками і корицею
Рецепт приготування ароматних запечених французьких тостів з корицею. опис приготування: Цей чудовий сніданок стане відмінним ранковим блюдом. Ви можете додати в нього чорницю або шматочки яблук. французький хліб— 1 штука яєць— 8 штук цільного молока— 2 склянки ванілі— 2 Ст. ложки борошна— 1...
Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею
Рецепт приготування фрикадельок зі спеціями орегано і корицею. кількість порцій: 4-6 Фарш з індичатини— 500 грам Солодкий перець— 1 штука часник— 2 зубчики Перець чилі— 1 штука сушеного орегано— 1 Чайна ложка меленого перцю— 1/2 чайних ложки обкладинка— 1/4 чайних ложки порошок каррі— 1/2 чайни...
Шоколадне печиво з корицею і кава
Рецепт приготування шоколадного печива з кавою і корицею. Приготоване шоколадне печиво дуже добре подати до чаю. опис приготування: Для приготування печива з даного рецептом використовуються такі інгредієнти як: вершкове масло, темний шоколад, мука, яйця і розчинна кава. Кава додати разом з ро...
Естонська випічка з корицею
Незвичайний варіант приготування булочки з корицею. Хрустка скоринка відмінно поєднується з м'яким ніжним тестом. А аромат кориці просто заворожує! опис приготування: Булочку з корицею естонською готуйте так: для тіста змішайте розтопленої вершкове масло, яєчний жовток, сіль, борошно і тепле м...
Грушевий конфітюр з корицею
Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...