Рецепт Естонська випічка з корицею

Рецепт Естонська випічка з корицею
Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Незвичайний варіант приготування булочки з корицею. Хрустка скоринка відмінно поєднується з м'яким ніжним тестом. А аромат кориці просто заворожує!

опис приготування:

Булочку з корицею естонською готуйте так: для тіста змішайте розтопленої вершкове масло, яєчний жовток, сіль, борошно і тепле молоко з дріжджами. Замісити тісто і залиште його на 1,5 годину. Потім розкачати його в пласт і змастіть його начинкою з вершкового масла, кориці і цукру. Тісто з начинкою скрутіть рулетом, розріжте його вздовж, дещо не дорізала до кінця, і переплетіть половинки між собою. Поверніть плетінку кругом, змастіть залишилася начинкою і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. Смачного!

  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 8 грам
  • борошно— 300 грам
  • цукор— 75 грам
  • Вершкове масло— 80 грам
  • молоко— 120 мілілітрів
  • Яєчний жовток— 1 штука
  • мелена кориця— 2 чайних ложки
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Естонська випічка з корицею - фото крок 1 Замістити тісто для булочки. Для цього підігрійте молоко, змішайте його з дріжджами і залиште на 15 хвилин. Половину вершкового масла розтопіть і змішайте з яєчним жовтком за допомогою віночка. додайте борошно, щіпку солі і молоко з дріжджами. Змішайте і замістити тісто.

Естонська випічка з корицею - фото крок 2 Потім покладіть тісто в миску, змащену олією і залиште на півтори години.

Естонська випічка з корицею - фото крок 3 Для начинки булочки розтопіть вершкове масло і змішайте його з цукром і корицею. Розкачайте тісто і змастіть двома третинами начинки.

Естонська випічка з корицею - фото крок 4 Потім загорніть тісто рулетом начинкою всередину.

Естонська випічка з корицею - фото крок 5 Розріжте його вздовж, дещо не дорізала до кінця.

Естонська випічка з корицею - фото крок 6 І переплетіть обидві половини рулету між собою.

Естонська випічка з корицею - фото крок 7 Поверніть плетінку кругом, змастіть залишилася начинкою і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. Перед подачею на стіл посипте цукровою пудрою.

Подібні рецепти

Французькі тости з корицею

Равлик з корицею (оригінальний рецепт)

Рецепт приготування ароматних запечених французьких тостів з корицею. опис приготування: Цей чудовий сніданок стане відмінним ранковим блюдом. Ви можете додати в нього чорницю або шматочки яблук. французький хліб— 1 штука яєць— 8 штук цільного молока— 2 склянки ванілі— 2 Ст. ложки борошна— 1...

Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею

Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею

Рецепт приготування фрикадельок зі спеціями орегано і корицею. кількість порцій: 4-6 Фарш з індичатини— 500 грам Солодкий перець— 1 штука часник— 2 зубчики Перець чилі— 1 штука сушеного орегано— 1 Чайна ложка меленого перцю— 1/2 чайних ложки обкладинка— 1/4 чайних ложки порошок каррі— 1/2 чайни...

Шоколадне печиво з корицею і кава

Шоколадне печиво з корицею і кава

Рецепт приготування шоколадного печива з кавою і корицею. Приготоване шоколадне печиво дуже добре подати до чаю. опис приготування: Для приготування печива з даного рецептом використовуються такі інгредієнти як: вершкове масло, темний шоколад, мука, яйця і розчинна кава. Кава додати разом з ро...

Грушевий конфітюр з корицею

Грушевий конфітюр з корицею

Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...

Хліб з корицею

Хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з начинкою з цукру і кориці. опис приготування: Чудовий ароматний хліб на сніданок, в якості закуски або десерту. гарячої води— 1/2 склянки великих яєць— 2 штуки кориці— 1 Чайна ложка сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки солі— 1 1/2 чайних ложки борошна— 3 1/2-4 склян...