Рецепт Хліб на картопляному відварі

Рецепт Хліб на картопляному відварі
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Ще не чули про рецепт, як приготувати хліб на картопляному відварі? Тоді дивіться покрокову інструкцію з фотографіями і приступайте до його приготування. Такого хліба ви ще не пробували.

опис приготування:

Робили картопляне пюре і залишилося трохи, та ще й відвар, в якому варили? Його з легкістю можна використовувати для приготування хліба. Його смак такий же, як і хліба на воді, однак він зберігається довше і залишається більш ароматним навіть через деякий час після приготування. Цікавий і оригінальний рецепт. Читаємо і приступаємо до приготування.

  • картопляний відвар— 350 грам
  • Картопляне пюре— 130 грам
  • Rafinirovannoe масло— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • борошно— 4 склянки
  • дріжджі— 1,5 чайних ложки
Хліб на картопляному відварі - фото крок 1 1. У форму для випічки хліба заливаємо картопляний відвар.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 2 2. Після чого додаємо картопляне пюре.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 3 3. Вливаємо рафінована олія.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 4 4. додаємо сіль.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 5 5. всипаємо цукор.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 6 6. Насипаємо сухі дріжджі.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 7 7. включаємо хлібопічку, вибираємо програму «Звичайний хліб» і вага 0,9 кілограма, випікається хліб три години. Даємо формі трохи часу, щоб хліб охолов.

Хліб на картопляному відварі - фото крок 8 8. Дістаємо хліб і нарізаємо його до подачі на стіл. Ароматна випічка готова.

Подібні рецепти

Французький хліб

Pannakotta з маскарпоне і klubnikoy

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...