Рецепт Хаманташен
Хаманташен — традиционная еврейская выпечка, которая представляет из себя песочное печенье в виде треугольников с начинкой в центре. Это праздничное угощение можно сделать и дома. спробуємо разом!
опис приготування:
Эти изделия могут быть с разными начинками. Мы же сделаем самую популярную — шоколадную. А для початку прочитайте про те, как приготовить хаманташен. Тесто замешивается из привычных продуктов и по знакомой технологии, так что вам не составит труда его повторить. Только оставьте время для того, щоб воно настоялося.
- Борошно пшеничне— 255 грам(15 г — в начинку, 240 г — в тісто)
- Вершкове масло— 145 грам(100 г — в тісто, 45 г — в начинку)
- цукор білий— 280 грам(200 г — в тісто, 80 г — в начинку)
- яйце— 2 штуки(1 шт — в тісто, 1 шт — в начинку)
- Яєчний жовток— 1 штука
- ванільний екстракт— 2 чайних ложки(1,5 немає. L. — в тісто, 0,5 немає. L. — в начинку)
- розпушувач— 0,5 чайних ложки
- сіль— 0,25 чайних ложки
- Темний шоколад— 60 грам
2. Окремо збийте м'яке масло з цукром.
3. Добавьте к масляной массе яйцо, желток и ванилин. Продовжуйте збивати.
4. Затем всыпьте сухие ингредиенты из первого шага.
5. Замішайте пісочне тісто. Вначале ложкой или миксером, а потім руками.
6. Готовое тесто сделайте гладким. Оставьте его под пищевой плёнкой в холодильнике на 60 хвилин.
7. После этого займитесь начинкой. Расплавьте в микроволновке шоколад с маслом.
8. Сразу добавьте ванилин, сіль і цукор. швидко перемішайте.
9. Следом добавьте яйцо и муку. Ще раз перемішайте.
10. Холодному тесту дайте настояться при комнатной температуре 15 хвилин. Потім розкачати його в пласт. Вырежьте из него одинаковые круги, наприклад, бокалом.
11. Потом переложите заготовки на противень. В центр добавьте чайную ложку начинки.
12. А теперь самое сложное: слепите тесто по краям в центр, щоб вийшов трикутник. Начинка должна остаться видна.
13. Выпекайте хаманташен в течение 13 хвилин при 180 градусах в духовці. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Рецепт дріжджових оладок на молоці
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...