Рецепт Грушевый крем с виноградом
Якщо вам до смаку легкі, аппетитные фруктовые десертики, то для разнообразия советую попробовать повторить в домашних условиях этот несложный вариант. Чудесная идея на каждый день или на праздник!
опис приготування:
Спешу поделиться с вами интересной идеей, как приготовить грушевый крем с виноградом и сыром "Маскарпоне". Втім, для более бюджетного варианта можно взять сливочный сыр попроще или даже попробовать сделать с творогом, наприклад. Кориця і гвоздика придают десерту пикантные нотки, но при желании их можно и не использовать или заменить ванилью, наприклад. Лимон добавляйте осторожно, если виноград или груши у вас кислые. Десерт должен получиться в меру цитрусовым и сладким.
- груша— 2-3 штук
- цукор— 100 грам(краще коричневий)
- лимон— 1/2-1 штуки(за смаком)
- маскарпоне— 250 грам
- Кориця і гвоздика— За смаком(по бажанню)
- Виноград— 200 грам
2. На сковороду выложите половину сахара и цедру. додайте гвоздику, якщо використовуєте. Влийте сік лимона (если фрукты достаточно сладкие, можно добавить сок половинки среднего лимона).
3. После закипания выложите на сковороду виноград и томите в сиропе пару минут на среднем огне. Після зніміть і остудіть.
4. На отдельную сковороду отправьте вторую половину сахара, сок лимона и корицу при желании.
5. Поки сироп закипає, очистите и нарежьте тонкими ломтиками груши.
6. Выложите их на сковороду и томите 4-6 хвилин (в зависимости от плотности).
7. В глубокую мисочку выложите сливочный сыр. Можна додати трохи вершків, чтобы получился более жидкий крем. Если фрукты кисловаты, можно добавить в сыр сахарную пудру.
8. Выложите остывшие груши в сыр и перемешайте аккуратно.
9. Перед подачей дополните десерт виноградом. Хіба не краса? Смачного!
Подібні рецепти
Рататуй з виноградом
Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...
Грушевый крамбл
Ніжна груша під ароматною крихтою з пісочного тіста, з шоколадом і горішками — це дивовижна альтернатива бісквітів, тортів та іншим стандартним десертів. Дивіться рецепт грушевого крамбль! опис приготування: крамбл — досить популярний десерт, який можна готувати не тільки з грушею, але і з ябл...
Грушевый штрудель
звичайно, традиційний штрудель має яблучну начинку, але, як на мене, ще більш смачним виходить грушевий штрудель. Аромат його більш яскравий, а смак чітко виражений і дуже насичений. Спробуйте! опис приготування: Не знаю, як приготувати грушевий штрудель без зайвих витрат часу і сил? Читайте м...
Гранатове желе з виноградом
Рецепт приготування желе з гранатового і апельсинового соку з зеленим виноградом. опис приготування: змішати воду, Гранатовий сік, апельсиновий сік, агар і цукор в середній каструлі на сильному вогні, помішуючи час від часу. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і помішувати масу віночком, поки...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...