Рецепт Гриби в мультиварці на зиму

Рецепт Гриби в мультиварці на зиму
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Мультиварка тим і хороша, що в ній можна приготувати практично будь-яку страву, і навіть заготівля грибів на зиму з такою технікою легке і нехлопотно заняття, а ось вам і рецепт на доказ.

опис приготування:

Як виявилося, сучасна техніка здатна на багато що, тому приготувати гриби в мультиварці на зиму в домашніх умовах для нас найпростіша задача. Сам принцип маринування нічим не відрізняється від традиційного варіанту, але ось готувати гриби в мультиварці набагато зручніше, адже в ній можна навіть банки стерилізувати. Так що якщо ви купили собі таку техніку і вирішили зайнятися заготовками, я з радістю розповім вам, як зробити гриби в мультиварці на зиму. Спробуйте цей простий рецепт, я сподіваюся, він сподобається вам.

1) Для початку простерілізуем банки і кришки, для цього поміщаємо їх в контейнер для варіння на пару і включаємо режим "; Варка" секс годин.

2) Поки банки стерилізуються, ми очищаємо від бруду і ретельно промиваємо гриби під проточною водою.

3) банки підготовлені, тому ми отставляем їх поки в сторону, а в чашу мультиварки викладаємо лисички, заливаємо їх водою так, щоб рідина була на рівні грибів. Включаємо режим "; Суп" і варимо на ньому гриби 10 хвилин після закипання. Потім відкидаємо лисички на друшляк, ще раз їх промиваємо і повертаємо в чашу.

4) Тепер необхідно влити в чашу з грибами по склянці води і оцту, додати всі спеції і сіль і перемішати інгредієнти. Вибираємо режим "; Гасіння" і встановлюємо час 1 час.

5) Коли режим закінчиться, гриби розкладаємо по стерильним баночках і заливаємо маринадом, в кожну банку додаємо по ложці рослинного масла і закупорюють їх кришками.

Ми залишаємо грибочки при кімнатній температурі до повного охолодження, а потім переносимо на зберігання в прохолодне темне місце. Коштують такі грибочки не менше року, так що їжте на здоров'я. І приємного апетиту!


  • Лісіцкі— 1 кілограм(вес очищенных и промытых грибов)
  • оцет 9%  — 1 Склянка
  • вода кип'ячена— 1 Склянка(+ для отваривания грибов)
  • кріп сушений— 2 чайних ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Перець чорний горошком— 1 Чайна ложка
  • гвоздика— 1 Чайна ложка
  • кориця мелена— 0,5 чайних ложки
  • Масло рослинне— 1 Чайна ложка(на кожну банку)
Як виявилося, сучасна техніка здатна на багато що, тому приготувати гриби в мультиварці на зиму в домашніх умовах для нас найпростіша задача. Сам принцип маринування нічим не відрізняється від традиційного варіанту, але ось готувати гриби в мультиварці набагато зручніше, адже в ній можна навіть банки стерилізувати. Так що якщо ви купили собі таку техніку і вирішили зайнятися заготовками, я з радістю розповім вам, як зробити гриби в мультиварці на зиму. Спробуйте цей простий рецепт, я сподіваюся, він сподобається вам.

1) Для початку простерілізуем банки і кришки, для цього поміщаємо їх в контейнер для варіння на пару і включаємо режим "; Варка" секс годин.

2) Поки банки стерилізуються, ми очищаємо від бруду і ретельно промиваємо гриби під проточною водою.

3) банки підготовлені, тому ми отставляем їх поки в сторону, а в чашу мультиварки викладаємо лисички, заливаємо їх водою так, щоб рідина була на рівні грибів. Включаємо режим "; Суп" і варимо на ньому гриби 10 хвилин після закипання. Потім відкидаємо лисички на друшляк, ще раз їх промиваємо і повертаємо в чашу.

4) Тепер необхідно влити в чашу з грибами по склянці води і оцту, додати всі спеції і сіль і перемішати інгредієнти. Вибираємо режим "; Гасіння" і встановлюємо час 1 час.

5) Коли режим закінчиться, гриби розкладаємо по стерильним баночках і заливаємо маринадом, в кожну банку додаємо по ложці рослинного масла і закупорюють їх кришками.

Ми залишаємо грибочки при кімнатній температурі до повного охолодження, а потім переносимо на зберігання в прохолодне темне місце. Коштують такі грибочки не менше року, так що їжте на здоров'я. І приємного апетиту!


Подібні рецепти

Гриби в мультиварці на пару

Морквяне печиво з родзинками

соковиті, дуже ніжні і смачні гриби в мультиварці на пару в домашніх умовах — відмінне блюдо для обіду або вечері. При бажанні їх можна нафарширувати чим завгодно — м'ясом, овочами або соусом. опис приготування: 1. Гриби треба вимити і відкинути на друшляк. Коли вода стекла, акуратно відокреми...

Гриби в мультиварці в сметані

Гриби в мультиварці в сметані

У мене найулюбленіший спосіб приготування грибів — запікання їх в сметані, адже таке блюдо завжди виходить неймовірно смачним, ну а якщо зробити його в мультиварці, то грибочки будуть ще смачніше. опис приготування: Насправді гриби можна приготувати різними способами, їх можна згасити, обсмажи...

Гриби в мультиварці «Redmond»

Гриби в мультиварці «Redmond»

У мене, як і у будь-якої господині, є свої улюблені рецепти, перевірені часом, і зараз я поділюся одним з них з вами, і розповім, як приготувати гриби в мультиварці "; Редмонд ";. опис приготування: Хоча зазвичай до мультиварці і додається невеликий список рецептів, але все ж краще готувати ті...

Фаршировані гриби в мультиварці

Фаршировані гриби в мультиварці

фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...

Гриби з овочами в мультиварці

Гриби з овочами в мультиварці

Вся принадність цей страви в тому, що ви можете додати в нього абсолютно будь-які овочі на свій розсуд, чим більше, тим краще. Воно виходить неймовірно смачне, по-літньому соковите і яскраве. опис приготування: звичайно, цей рецепт приготування грибів з овочами в мультиварці більше підходить д...