Рецепт Гомілку індички на раз, два, три

Рецепт Гомілку індички на раз, два, три
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сьогодні пропоную вашій увазі простий і смачний спосіб приготувати гомілку індички. При мінімумі турбот отримуємо відмінне блюдо.


опис приготування:

М'ясо індички відноситься до дієтичного та багате на вітаміни і мікроелементами. Готувати його не складніше курячого, хіба що трохи довше. Прянощі для маринаду слід підбирати так, щоб не перебити тонкий аромат самого м'яса.


  • гомілку індички— 3 штуки
  • масло оливкове— 60 мілілітрів
  • суміш перців— 1 щіпка
  • цукровий сироп— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цибуля ріпчаста— 1 штука(маленький)
  • розмарин— 1 штука(невелика гілочка)
Гомілку індички на раз, два, три - фото крок 1 Все дуже просто. Голени промойте и хорошо обсушите салфетками. Для маринада смешайте оливковое масло с солью, сахарным сиропом и смесью перцев. Смажьте голени маринадом, хорошо вотрите его в мясо. Викладіть у форму для запікання, накройте фольгой и уберите в холодильник на ночь для маринования.

Гомілку індички на раз, два, три - фото крок 2 За час до приготовления выньте голени из холодильника и дайте форме согреться при комнатной температуре. Положите между голенями крупно нарезанный лук, сверху на мясо положите небольшие веточки свежего розмарина. Якщо немає свіжого, то щепотку сушеного можете добавить сразу в маринад. Влейте в форму стакан кипятка или куриного бульона, накройте фольгой и поставьте в холодную духовку. Увімкніть нагрів на 200 градусов и готовьте голени полчаса. Потім зменшіть нагрів до 120 градусов и запекайте голени час. Снимите фольгу и, увеличив температуру, подрумяньте голени.

Гомілку індички на раз, два, три - фото крок 3 Готовые голени накройте фольгой, дайте їм настоятися хвилин 15. На стол подавайте со свежими овощами и белым вином.

Подібні рецепти

Гомілку індички на вугіллі

Мордовські млинці

У сезон шашликів просто неможливо не поділитися ще одним рецептом! Сьогодні я розповім, як приготувати гомілку індички на вугіллі, а саме пряну індичку в маринаді з соєвого соусу, часнику і імбиру. опис приготування: Всі чомусь звикли смажити на природі стандартні шашлики зі свинини. Максимум ...

Гомілку індички в духовці у фользі

Гомілку індички в духовці у фользі

Не знаю, що зробити на обід в якості гарячого? Спробуйте запекти ніжки індички. Це смачно, апетитно і нескладно в процесі. відмінний варіант, який підійде до будь-якого гарніру. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати гомілку індички в духовці у фользі. Міні...

Гомілку індички відварна в мультиварці

Гомілку індички відварна в мультиварці

розповім, як приготувати гомілку індички відварну в мультиварці. Все дуже просто: відваріть, а потім підрум'яньте, щоб виглядало апетитно. Спробуйте самі і переконайтеся, як це смачно і легко! опис приготування: Рецепт приготування гомілки індички відвареної в мультиварці - для вас! гарантую, ...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...

Гомілку курчати

Гомілку курчати

М'ясо курчати дуже відрізняється від м'яса дорослої курки. Таке м'ясо ніжніше, швидко маринується і легко обсмажується. прочитайте, як приготувати гомілку курчати, і порадуйте рідних смачним блюдом. опис приготування: Такі смажені ніжки курчати дивовижно доповнять будь-який гарнір, будь то: ка...