Рецепт Гармошка з бутербродів

Рецепт Гармошка з бутербродів
Кількість порцій: 3 Час приготування: 25 хв.
рецепт, як приготувати гармошку з бутербродів, ідеально підійде для обіду або пізнього сніданку, а також прекрасно послужить для дружніх посиденьок або вечірки. Рецепт дуже простий і швидкий.

опис приготування:

Гармошка з бутербродів готується тільки з п'яти інгредієнтів - хліба, шинки, моцарели, оливкового масла і спецій. В результаті виходять неймовірно смачні бутерброди, дуже ароматні, соковиті, ніжні, з хрусткою скоринкою. І подаються вони дуже ефектно - у вигляді гармошки, де кожен може відламувати собі шматочок (або два). Довжину гармошки варіюйте залежно від кількості персон, вона може бути як зовсім невеликий, так і дуже довгою.

  • хліб тостерний— 5-7 скибочок
  • шинка— 4-6 скибочок
  • моцарелла— 100 грам
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • Прованські трави— 1/2 Ст. ложки
  • Зелень для прикраси— За смаком
Гармошка з бутербродів - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів.

Гармошка з бутербродів - фото крок 2 Насамперед змішайте оливкова олія з італійськими травами, завдяки цій суміші бутерброди вийдуть дуже ароматними і соковитими.

Гармошка з бутербродів - фото крок 3 Кожен скибочку хліба змастіть сумішшю масла і спецій за допомогою кулінарної кисті.

Гармошка з бутербродів - фото крок 4 Потім на кожну скибочку хліба покладете по скибочці шинки і приблизно по 1 немає. ложці натертої на крупній тертці моцарели.

Гармошка з бутербродів - фото крок 5 Складіть скибочки хліба один на одного.

Гармошка з бутербродів - фото крок 6 Потім вкладіть їх у відповідну форму для запікання. Зверху додатково присипте сиром моцарелла.

Гармошка з бутербродів - фото крок 7 Запікайте гармошку з бутербродів в духовці 15-20 хвилин (температура - 180 градусів). Потім вийміть з форми, зверху прикрасьте дрібно порізаною зеленню.

Гармошка з бутербродів - фото крок 8 Гарячі бутерброди готові. Подавайте їх у вигляді гармошки і їжте із задоволенням!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Маринований болгарський перець в маслі

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...