Рецепт Філе риби у фользі в духовці

Рецепт Філе риби у фользі в духовці
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 40 хв.
Привіт всім любителям риби! Сьогодні розповім вам, як приготувати філе риби у фользі в духовці. Буде неймовірно смачно і ароматно, а головне - просто. Таке блюдо не займе у вас багато часу.

опис приготування:

Тепер ви знаєте, як легко і просто можна приготувати запечену рибку у фользі. Рибка виходить дуже соковитою і ароматною. За бажанням ви можете використовувати свої улюблені приправи і трави. Подавати запечену рибу можна з цибулею, а також з рубаною зеленню. Як гарнір можна приготувати овочі на грилі або рис. До риби можна також приготувати соус тартар, який ідеально підкреслить її смак.

  • філе риби (на вибір)  — 2 штуки
  • Лук солодких сортів— 1/3 штуки
  • Оливкова олія— 1/2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • рибна приправа— 1 Чайна ложка
  • лимон— 4 часточки
1 Приготування філе риби в духовці починаємо з того, що промиваємо рибу під проточною водою і видаляємо непотрібні частини.
Лук очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями. Духовку розігріваємо до 180 градусів.

2 Філе риби натираємо спеціями з усіх боків, не забуваючи про внутрішній поверхні також.
Кільця цибулі укладаємо на фольгу, а зверху маємо філе риби. Поливаємо рибку оливковою олією і викладаємо зверху часточки лимона. Щільно загортаємо рибу в фольгу.

3 Випікаємо при даній температурі протягом 20 хвилин. Найпростіше філе риби в духовці готове, смачного!

Подібні рецепти

Філе червоної риби в духовці

Свинина з вишневим соусом

Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...

Філе риби в духовці

Філе риби в духовці

Запечене філе риби стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру чи овочевому салату. Я використовую нежирну білу морську рибу типу минтая. Беріть ту рибку, яку готуєте зазвичай. опис приготування: Готуємо це прекрасне блюдо при температурі 220 градусів. Так риба відмінно пропечеться, стан...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе риби в мультиварці

Філе риби в мультиварці

Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...