Рецепт Філе риби в духовці

Рецепт Філе риби в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Запечене філе риби стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру чи овочевому салату. Я використовую нежирну білу морську рибу типу минтая. Беріть ту рибку, яку готуєте зазвичай.

опис приготування:

Готуємо це прекрасне блюдо при температурі 220 градусів.

Так риба відмінно пропечеться, стане золотистою і хрусткою. Панірувальні сухарі завжди надають гарний колір і формують хрустку скоринку.

Подавати рубку можна, з чим завгодно. Для легкого літнього вечері або обіду відмінно підійде овочевий салат, але якщо хочете щось більш ситне, можете використовувати будь-який гарнір.

Ознайомтеся з рецептом, як приготувати філе риби в духовці, і приступайте до готування!

  • Панірувальні сухарі— 70 мілілітрів
  • тертий пармезан— 3 Ст. ложки
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • базилік сухий— 2 чайних ложки
  • часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 3/4 чайних ложки
  • перець— 0,5 чайних ложки(За смаком)
  • філе риби— 800 грам
  • Вершкове масло— 50 грам(розтопити)
1 Готуємо форму для випічки. Змащуємо дно і бортики. Греєм духовку до 220 градусів.

2 Беремо маленьку мисочку і в ній з'єднуємо сухарі, тертий сир, паприка, базилік, часниковий порошок, сіль і перець.

3 Чистимо рибне філе. Занурюємо в розтоплене масло, а далі - в суху суміш для панірування.
Розміщуємо в форму для випічки (найкраще викласти фольгою).
випікаємо 15 хвилин.

Подібні рецепти

Філе червоної риби в духовці

Рецепт риби в клярі в духовці

Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...

Філе риби у фользі в духовці

Філе риби у фользі в духовці

Привіт всім любителям риби! Сьогодні розповім вам, як приготувати філе риби у фользі в духовці. Буде неймовірно смачно і ароматно, а головне - просто. Таке блюдо не займе у вас багато часу. опис приготування: Тепер ви знаєте, як легко і просто можна приготувати запечену рибку у фользі. Рибка в...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе риби в мультиварці

Філе риби в мультиварці

Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...