Рецепт Фаршировані гриби

Рецепт Фаршировані гриби
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
Рецепт фаршировані гриби — приготування грибів з начинкою з ковбасок, Funduk, часнику, лука і розмарину.

опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити, розминаючи дерев'яною ложкою, від 3 до 5 хвилин.

Обрізати капелюшки у грибів і відкласти в сторону. Дрібно нарізати ніжки. Додати горіхи, часник, цибулю-шалот і розмарин, перемішати. Додати суміш до ковбасок, приправити сіллю і перцем. готувати, поки овочі не стануть м'якими, від 4 до 6 хвилин. Викласти в миску і дати охолонути.

Перемішати злегка збите яйце і панірувальні сухарі. Викласти капелюшки грибів на великий лист для випічки, приправити сіллю і перцем. Викласти зверху приготовлену начинку.

Запікати гриби до коричневого кольору, поки не стануть м'якими, від 25 до 30 хвилин. Посипати розмарином перед подачею на стіл.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • колбасок из индейки— 180 грам
  • гриба— 450 грам
  • часнику— 2 зубчики
  • Luk-salotų— 1 штука
  • розмарину— 1 Чайна ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • яйце— 1 штука
  • панірувальних сухарів— 2 Ст. ложки
Розігріти духовку до 190 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити, розминаючи дерев'яною ложкою, від 3 до 5 хвилин.

Обрізати капелюшки у грибів і відкласти в сторону. Дрібно нарізати ніжки. Додати горіхи, часник, цибулю-шалот і розмарин, перемішати. Додати суміш до ковбасок, приправити сіллю і перцем. готувати, поки овочі не стануть м'якими, від 4 до 6 хвилин. Викласти в миску і дати охолонути.

Перемішати злегка збите яйце і панірувальні сухарі. Викласти капелюшки грибів на великий лист для випічки, приправити сіллю і перцем. Викласти зверху приготовлену начинку.

Запікати гриби до коричневого кольору, поки не стануть м'якими, від 25 до 30 хвилин. Посипати розмарином перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Фаршировані гриби з цибулею

Квасоля зі свининою

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Фаршировані гриби в мультиварці

Фаршировані гриби в мультиварці

фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...