Рецепт Фapшірованний кальмаp в духовці

Рецепт Фapшірованний кальмаp в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як приготувати фаршированого кальмара в духовці, щоб він вийшов ніжним і смачним, знає не кожна господиня. Сьогодні я поділюся з вами оригінальним рецептом. запам'ятовуйте, стане в нагоді.

опис приготування:

Ця страва для справжніх гурманів, сміливо поєднують продукти. До нього відмінно підійдуть пождаренние хлібці, натертые чесноком. кальмари, фаршировані телятиною і кедровими горішками, не залишать байдужими ні любителів м'яса, ні любителів морепродуктів!


  • Кальмары с щупальцами— 8 штук
  • Фарш із телятини— 100 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • Baton čerstvyj— 100 грам
  • Кедрові горішки— 50 грам
  • Вино червоне кріплене— 250 мілілітрів
  • часник— 4 зубчики
  • петрушка— 150 грам
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • бульйонний кубик— 1 штука
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • перець— За смаком
  • Cоль— За смаком
1 Помойте и почистите кальмары. Обрежьте щупальца и очень мелко нарежьте.

2 Мелко нарежьте петрушку и чеснок. Размочите хлеб в воде.

3

Перемешайте щупальца с фаршем, розмоченим хлібом, яйцем, орешками и орегано. Додати сіль, поперчіть. Дoбавьте также половину петрушки с чесноком.

4

Теперь наполняйте кальмары фаршем. Поджарьте их на хорошо разогретой сковороде с маслом (по 1 хвилині з обох сторін) и разложите по противню.

5 Нарежьте лук очень мелко и поджарьте его в оставжемся масле на сковороде, добавьте туда же оставшуюся половину чеснока. После этого залейте вином и тушите.

6 Растворите бульонный кубик в небольшом количестве воды, добавьте в него петрушку и также потушите вместе с винным соусом.

7

Когда жидкость немного выпарится, залейте ею кальмаров и запекайте их при температуре 250 градусів 30 хвилин.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Стерлядь в духовці цілком (простий рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...