Рецепт Філіппінська барбекю

Рецепт Філіппінська барбекю
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Підсмажені на грилі смужки свинини мариновані в кисло-солодкому маринаді. Рецепт дуже простий!

опис приготування:

Підсмажені на грилі смужки свинини мариновані в кисло-солодкому маринаді. Рецепт дуже простий!

  • свинина— 500 грам
  • соєвий соус— 1 Склянка
  • гострий соус— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • оцет— 1 Склянка
  • кетчуп— 1 Склянка
  • коричневий цукор— 1 Склянка
  • часник— 1 штука
  • сіль— 1 штука
  • рослинна олія— 3 Ст. ложки
Філіппінська барбекю - фото крок 1 складові

Філіппінська барбекю - фото крок 2 Для початку готуємо маринад. Змішуємо рідкі інгредієнти з цукром, цибулею, часником і сіллю.

Філіппінська барбекю - фото крок 3 Нарізаємо свинину смужками і опускаємо в маринад мінімум на 1 час. Найкраще — ніч в холодильнику.

Філіппінська барбекю - фото крок 4 Просочіть палички для барбекю маринадом для того, щоб уникнути підгоряння під час обсмажування м'яса на грилі.

Філіппінська барбекю - фото крок 5 Надягаємо свинину на шампури.

Філіппінська барбекю - фото крок 6 Відваріть і змішайте до каші трохи маринаду. Він знадобиться як соус.

Філіппінська барбекю - фото крок 7 Прожарюйте свинину в грилі на деревному вугіллі протягом 5 хвилин. Періодично змочуйте м'ясо соусом з маринаду і не забувайте перевертати шампури.

Філіппінська барбекю - фото крок 8 Блюдо готово. Смачного!

Подібні рецепти

Філіппінська Біфштекс (Бістек)

Риба на барбекю (простий рецепт)

Оригінальний рецепт біфштекса від філіпінскіе кухарів. опис приготування: Оригінальний рецепт біфштекса від філіпінскіе кухарів. яловичина (філе)  — 500 грам сік лайма— 4 Ст. ложки картопля— 2 штуки перець— 1 штука соєвий соус— 1 Склянка цукор— 1 Чайна ложка часник— 1 штука цибуля— 3 штуки ...

Філіппінська Арроз КАЛЬДО

Філіппінська Арроз КАЛЬДО

Сьогодні я хочу показати вам цікаву страву, популярне на Філіппінах. Це дуже густий і ароматний суп з курки з рисом. Зовсім нескладна страва зі знайомих продуктів, але з новим смаком. опис приготування: Філіппінці про це супі говорять так: «Він ніби обіймає тебе зсередини». смачно, ситно і ніж...

Govyazhyya pechenka стилі барбекю

Govyazhyya pechenka стилі барбекю

Рецепт приготування настільки красивого і апетитного страви, що цю яловичу печінку буде не соромно запропонувати будь-яким гостям і поставити на святковий стіл, не кажучи про пересічного сімейному обіді. кількість порцій: 4 борошно— 3 Ст. ложки яловича печінка— 450 грам вода— 0,33 склянки кетчу...

Сендвічі барбекю зі свининою і капустою

Сендвічі барбекю зі свининою і капустою

Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...

Соус для крилець барбекю

Соус для крилець барбекю

З приходом тепла поновлюються і пікніки на природі. Не проходьте повз, візьміть на замітку класний варіант, як приготувати соус для крилець барбекю - пікантний, ароматний і дуже смачний. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що рецепт приготування соусу для крилець барбекю...