Рецепт Печериці в клярі

Рецепт Печериці в клярі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Цікавий рецепт смачної і незвичайної закуски — читайте, як приготувати шампіньйони в клярі, і ваш кулінарний арсенал буде поповнений ще однією ідеєю оригінальної закуски.

опис приготування:

Печериці в клярі — це закуска, яка підійде вегетаріанцям і обов'язково припаде до смаку гурманам. соковиті, гарячі грибочки в хрусткому клярі зроблять фурор на будь-якому фуршеті. Здивуйте друзів і побалуйте себе — дізнайтеся, як приготувати шампіньйони в клярі!

  • печериці— 200 грам(вибирайте дрібні, акуратні грибочки)
  • яйця— 2 штуки
  • молоко— 100 мілілітрів
  • борошно— 50 грам
  • Панірувальні сухарі— 50 грам
  • Рослинна олія— 1-2 склянок(кількість масла залежить від вашої ємності для смаження. Гриби повинні плавати в маслі)
  • сіль, перець— — За смаком
Печериці в клярі - фото крок 1 печериці помийте, очистіть від шкірки і відваріть в підсоленій воді (варите 10 хвилин).

Печериці в клярі - фото крок 2 Яйця збийте в глибокій мисці разом з молоком.

Печериці в клярі - фото крок 3 Відварені гриби опустіть в яєчну суміш.

Печериці в клярі - фото крок 4 Після цього гриби обваляйте в борошні.

Печериці в клярі - фото крок 5 Потім ще раз умочіть в яєчну суміш і обваляйте в панірувальних сухарях.

Печериці в клярі - фото крок 6 Опустіть гриби в киплячу олію і обсмажте до золотистої скоринки.

Печериці в клярі - фото крок 7 подавайте гарячими, зі свіжою зеленню і овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Печериці смажені в клярі

Гриби печериці смажені

Дуже ароматні й хрусткі грибочки в клярі можуть бути подані як на закуску в охолодженому вигляді, так і в якості гарячого. Миттєво відлітають зі столу, так як вражають своїм незвичайним смаком. опис приготування: Готувати таким чином можна будь-які гриби, які добре тримають форму. Якщо у вас в...

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...

Філе мінтая в клярі

Філе мінтая в клярі

Філе минтая в клярі може стати як повноцінним обідом, якщо підібрати гарнір, так само і закускою. Готується швидко і легко. Спробуйте. опис приготування: Рецепт філе минтая в клярі я завчила напам'ять, повірте, нічого складного в приготуванні немає. Виберіть хорошу рибу, свіжу або заморожену. ...