Рецепт Гриби печені

Рецепт Гриби печені
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печених грибів. Гриби містять в собі багато поживних і корисних речовин, і багато фруктів і овочі поступаються грибам за поживністю.

опис приготування:

У старовинній російській кухні гриби завжди займали гідне місце. Є безліч чудових і смачних страв, в яких використовують гриби. Це завжди ситні, смачні та поживні страви.

приготування:

В першу чергу приготуємо маринад. Маринад готуємо з масла, очищеного і дрібно нарізаної цибулі, товченого часнику і оцту. Тепер займемося грибами. Найкраще для приготування такої страви підходять білі гриби. гриби очищаємо, відокремлюємо капелюшки грибів від ніжок і потім укладаємо капелюшки грибів на тарілку. Капелюшки грибів повинні лежати «виворотом» вгору. Тепер гриби поливаємо приготованим маринадом і приблизно на одну годину залишаємо. Розігріваємо духовку і відправляємо туди запікатися гриби. Запікаємо приблизно хвилин десять. Якщо є бажання, можна попередньо на тертці натерти сир і посипати ним капелюшки грибів.


  • Білі гриби (капелюшки)  — 100 грам
  • оцет бальзамічний— 4 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • сир— За смаком(по бажанню)
У старовинній російській кухні гриби завжди займали гідне місце. Є безліч чудових і смачних страв, в яких використовують гриби. Це завжди ситні, смачні та поживні страви.

приготування:

В першу чергу приготуємо маринад. Маринад готуємо з масла, очищеного і дрібно нарізаної цибулі, товченого часнику і оцту. Тепер займемося грибами. Найкраще для приготування такої страви підходять білі гриби. гриби очищаємо, відокремлюємо капелюшки грибів від ніжок і потім укладаємо капелюшки грибів на тарілку. Капелюшки грибів повинні лежати «виворотом» вгору. Тепер гриби поливаємо приготованим маринадом і приблизно на одну годину залишаємо. Розігріваємо духовку і відправляємо туди запікатися гриби. Запікаємо приблизно хвилин десять. Якщо є бажання, можна попередньо на тертці натерти сир і посипати ним капелюшки грибів.


Подібні рецепти

Фаршировані гриби з цибулею

Торт з вареним згущеним молоком

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Фаршировані гриби в мультиварці

Фаршировані гриби в мультиварці

фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...