Рецепт Гомілки тушковані в мультиварці
В мультиварці дуже легко можна приготувати соковите і ніжне м'ясо, Усе, що вам для цього потрібно — це курячі гомілки і цей простий рецепт, з ним ви без праці зробите приголомшливий вечерю чи обід.
опис приготування:
На мій погляд, у мультиварки є дуже багато переваг, але одне з основних — це режим "; Гасіння ";, адже завдяки цьому режиму ми без особливого клопоту будь-яке м'ясо зробимо неймовірно ніжним і соковитим. Цей рецепт приготування гомілок тушкованих в мультиварці досить простий з найпримітивніших маринадом для курки, але оскільки готувати ми будемо на режимі "; Гасіння ";, курка в кінцевому результаті вийде божественна. взагалі, такий простий рецепт гомілок тушкованих в мультиварці повинен сподобається всім, хто любить готувати не напружуючись , адже всю основну роботу за вас виконає техніка, а ви в цей час можете зайнятися іншими, більш важливими справами, так що готувати їжу тепер одне задоволення.
- гомілки курячі— 900 грам
- крем— 3-4 Ст. ложок
- часник— 2-3 зубчиків
- спеції— За смаком
- сіль— За смаком
Часник пропускаємо через прес або подрібнюємо ножем, викладаємо в окрему тарілку, додаємо будь-які спеції на ваш смак.
Тепер додаємо пару ложок сметани і гарненько все перемішуємо.
Переливаємо приготований маринад до курки і перемішуємо, залишаємо маринуватися на пів години мінімум.
Після закінчення часу викладаємо гомілки разом з маринадом в чашу мультиварки. Закриваємо кришку і включаємо режим "; Гасіння ";, встановлюємо час 2 годину. Коли курка буде готова, мультиварка подасть сигнал. Нам залишається тільки придумати смачний гарнір до нашого страви. Смачного!
Подібні рецепти
Смажені гомілки в мультиварці
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...
Гомілки курячі в духовці
Ароматні курячі гомілки з підсмаженою скоринкою відмінно поєднуються з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Їх можна приготувати не тільки до сімейного обіду, але і для великої компанії гостей. опис приготування: Як приготувати гомілки курячі в духовці? Тільки у цій простому рецепт...
Гомілки в духовці
Що може бути смачніше і звичніше запеченої курки? Вона хороша і для свята, і для звичайної вечері. Універсальне м'ясо дарує багато варіацій для страв в будь-який день. опис приготування: А поєднання з картоплею є класичним. Тому дізнатися, як приготувати гомілки в духовці, не буде зайвим. Бага...
Фаршировані гомілки курки
Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...