Рецепт Гомілки тушковані в мультиварці

Рецепт Гомілки тушковані в мультиварці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
В мультиварці дуже легко можна приготувати соковите і ніжне м'ясо, Усе, що вам для цього потрібно — це курячі гомілки і цей простий рецепт, з ним ви без праці зробите приголомшливий вечерю чи обід.

опис приготування:

На мій погляд, у мультиварки є дуже багато переваг, але одне з основних — це режим "; Гасіння ";, адже завдяки цьому режиму ми без особливого клопоту будь-яке м'ясо зробимо неймовірно ніжним і соковитим. Цей рецепт приготування гомілок тушкованих в мультиварці досить простий з найпримітивніших маринадом для курки, але оскільки готувати ми будемо на режимі "; Гасіння ";, курка в кінцевому результаті вийде божественна. взагалі, такий простий рецепт гомілок тушкованих в мультиварці повинен сподобається всім, хто любить готувати не напружуючись , адже всю основну роботу за вас виконає техніка, а ви в цей час можете зайнятися іншими, більш важливими справами, так що готувати їжу тепер одне задоволення.

  • гомілки курячі— 900 грам
  • крем— 3-4 Ст. ложок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
Гомілки тушковані в мультиварці - фото крок 1 Гомілки промиваємо під водою і викладаємо в миску.

Гомілки тушковані в мультиварці - фото крок 2 Часник пропускаємо через прес або подрібнюємо ножем, викладаємо в окрему тарілку, додаємо будь-які спеції на ваш смак.

Гомілки тушковані в мультиварці - фото крок 3 Тепер додаємо пару ложок сметани і гарненько все перемішуємо.

Гомілки тушковані в мультиварці - фото крок 4 Переливаємо приготований маринад до курки і перемішуємо, залишаємо маринуватися на пів години мінімум.

Гомілки тушковані в мультиварці - фото крок 5 Після закінчення часу викладаємо гомілки разом з маринадом в чашу мультиварки. Закриваємо кришку і включаємо режим "; Гасіння ";, встановлюємо час 2 годину. Коли курка буде готова, мультиварка подасть сигнал. Нам залишається тільки придумати смачний гарнір до нашого страви. Смачного!

Подібні рецепти

Глазуровані курячі гомілки

Смажені гомілки в мультиварці

В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...

Гомілки курячі в духовці

Гомілки курячі в духовці

Ароматні курячі гомілки з підсмаженою скоринкою відмінно поєднуються з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Їх можна приготувати не тільки до сімейного обіду, але і для великої компанії гостей. опис приготування: Як приготувати гомілки курячі в духовці? Тільки у цій простому рецепт...

Гомілки в духовці

Гомілки в духовці

Що може бути смачніше і звичніше запеченої курки? Вона хороша і для свята, і для звичайної вечері. Універсальне м'ясо дарує багато варіацій для страв в будь-який день. опис приготування: А поєднання з картоплею є класичним. Тому дізнатися, як приготувати гомілки в духовці, не буде зайвим. Бага...

Фаршировані гомілки курки

Фаршировані гомілки курки

Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...