Рецепт Шашлички з яловичої печінки
Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки.
кількість порцій: 4
- govyazhyey печінки— 800 грам
- рослинної олії— 100 мілілітрів
- свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка
- свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка
- часнику— 2 зубчики
- невеликий гострий перчик— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- лимона— 0,5 штуки
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
- червоних солодких перцю— 2 штуки(для сальси)
- помідора— 2 штуки(для сальси)
- часнику— 2 зубчики(для сальси)
- солодкої гірчиці— 1 Ст. ложка(для сальси)
- білого винного оцту— 2 Ст. ложки(для сальси)
- оливкового масла— 100 мілілітрів(для сальси)
- гілочка м'яти— 1 штука(для сальси)
- гілочки кінзи— 2 штуки(для сальси)
- сіль, перець— 1 штука(за смаком,для сальси)
Перець вимити і крейда до нарізати, видаливши
насіння. З лимона зняти терткою цедру, з м'якоті вичавити сік. З печінкою
зняти тонку плівку. нарізати печінку
смужками шириною 3 см.
Змішати подрібнені цибулю, часник,
перець, м'яту і кинзу з рослинним
маслом. Додати цедру і сік лимона,
сіль і чорний мелений перець. покласти
в маринад смужки печінки і залишити
при кімнатній температурі на 1 немає. час
від часу перемішувати.
приготувати сальсу. Перці і помідори
вимити, помістити на деко,
скропити 1 ст.л. оливкового масла
і поставити в розігріту до 200 З духовку
з 10 хв. помідори перекласти
на блюдо, а перці готувати ще 10 хв.
Перекласти перці в миску, щільно накрити
плівкою і дати охолонути.
Тим часом часник очистити і з дрібнити.
зелень вимити, розібрати
на листочки і дрібно нарізати. змішати
в мисці гірчицю, оцет, оливкова олія, часник і зелень. приправити сіллю
і перцем за смаком.
Зняти з помідорів і перців шкірку,
видалити серцевину. нарізати шматочками
середньої величини. Додати в миску з заправкою. перемішати і поставити в холодильник на 30 хв.
Положский печінки, НЕ обсушівая
по маринаді, нанизати на дерев'яні
шпажки і обсмажити на розпеченій сковороді
або на грилі, по 3 хв. з кожної
боку.
Подавати з сальсою.
Подібні рецепти
Паштет з печінки яловичої
набрид шашлик, не знаєте що посмажити на природі? Рекомендую приготувати стейк з яловичої вирізки на грилі. Готується він дуже просто, а виходить соковитим і ніжним. Спробуйте! опис приготування: Який любитель м'яса відмовиться від соковитого, м'якого стейка з яловичої вирізки, приготованого н...
Шашлички на шпажках в духовці
Спеціально для тих, хто обожнює шашлички, але не може вирватися на природу, пропоную дізнатися, як приготувати шашлички на шпажках в духовці, смачні шашлички в домашніх умовах! опис приготування: Насправді немає нічого простішого, ніж приготувати шашлик в духовці. Для цього необхідно так само ...
Шашлички з креветками і апельсином
Рецепт приготування шашликів на грилі з креветок з апельсиновою цедрою і чебрецем. опис приготування: У неглибокому посуді об'єднати креветки, 1 чайну ложку апельсинової цедри, 1/4 склянки апельсинового соку, часник, олія, 1 столову ложку чебрецю, 1/2 чайної ложки солі і чайну ложку перцю, пе...
Шашлички з куркою і овочами на грилі
Шашлики з курки з овочами на грилі. маленькі, соковиті шашлички, в яких вже присутній гарнір! Дуже смачні, підійдуть навіть для самого сухого м'яса! У нас все від них в захваті! ділюся рецептом. опис приготування: Курячі шашлички з овочами готуються дуже просто. До того ж, на відміну від м'ясн...
Гаряча закуска з печінки з грушею
Цікава закуска з яскравим кисло-солодко-солоним смаком і багатим ароматом. Неодмінно спробуйте її приготувати! запевняю: вам сподобається. опис приготування: Страви з печінки легко готуються і вимагають трохи часу на приготування. Головне - ретельно обробити печінку, знявши плівки і видаливши...