Рецепт Шашлички з яловичої печінки

Рецепт Шашлички з яловичої печінки
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування шашличків з яловичої печінки.

кількість порцій: 4
  • govyazhyey печінки— 800 грам
  • рослинної олії— 100 мілілітрів
  • свіжої подрібненої м'яти— 1 Ст. ложка
  • свіжої подрібненої кінзи— 1 Ст. ложка
  • часнику— 2 зубчики
  • невеликий гострий перчик— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • лимона— 0,5 штуки
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
  • червоних солодких перцю— 2 штуки(для сальси)
  • помідора— 2 штуки(для сальси)
  • часнику— 2 зубчики(для сальси)
  • солодкої гірчиці— 1 Ст. ложка(для сальси)
  • білого винного оцту— 2 Ст. ложки(для сальси)
  • оливкового масла— 100 мілілітрів(для сальси)
  • гілочка м'яти— 1 штука(для сальси)
  • гілочки кінзи— 2 штуки(для сальси)
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком,для сальси)
Шашлички з яловичої печінки - фото крок 1 Цибулю і часник очистити і подрібнити.
Перець вимити і крейда до нарізати, видаливши
насіння. З лимона зняти терткою цедру, з м'якоті вичавити сік. З печінкою
зняти тонку плівку. нарізати печінку
смужками шириною 3 см.

Шашлички з яловичої печінки - фото крок 2 Змішати подрібнені цибулю, часник,
перець, м'яту і кинзу з рослинним
маслом. Додати цедру і сік лимона,
сіль і чорний мелений перець. покласти
в маринад смужки печінки і залишити
при кімнатній температурі на 1 немає. час
від часу перемішувати.

Шашлички з яловичої печінки - фото крок 3 приготувати сальсу. Перці і помідори
вимити, помістити на деко,
скропити 1 ст.л. оливкового масла
і поставити в розігріту до 200 З духовку
з 10 хв. помідори перекласти
на блюдо, а перці готувати ще 10 хв.
Перекласти перці в миску, щільно накрити
плівкою і дати охолонути.

Шашлички з яловичої печінки - фото крок 4 Тим часом часник очистити і з дрібнити.
зелень вимити, розібрати
на листочки і дрібно нарізати. змішати
в мисці гірчицю, оцет, оливкова олія, часник і зелень. приправити сіллю
і перцем за смаком.

Шашлички з яловичої печінки - фото крок 5 Зняти з помідорів і перців шкірку,
видалити серцевину. нарізати шматочками
середньої величини. Додати в миску з заправкою. перемішати і поставити в холодильник на 30 хв.

Шашлички з яловичої печінки - фото крок 6 Положский печінки, НЕ обсушівая
по маринаді, нанизати на дерев'яні
шпажки і обсмажити на розпеченій сковороді
або на грилі, по 3 хв. з кожної
боку.
Подавати з сальсою.

Подібні рецепти

Стейк з яловичої вирізки

Паштет з печінки яловичої

набрид шашлик, не знаєте що посмажити на природі? Рекомендую приготувати стейк з яловичої вирізки на грилі. Готується він дуже просто, а виходить соковитим і ніжним. Спробуйте! опис приготування: Який любитель м'яса відмовиться від соковитого, м'якого стейка з яловичої вирізки, приготованого н...

Шашлички на шпажках в духовці

Шашлички на шпажках в духовці

Спеціально для тих, хто обожнює шашлички, але не може вирватися на природу, пропоную дізнатися, як приготувати шашлички на шпажках в духовці, смачні шашлички в домашніх умовах! опис приготування: Насправді немає нічого простішого, ніж приготувати шашлик в духовці. Для цього необхідно так само ...

Шашлички з креветками і апельсином

Шашлички з креветками і апельсином

Рецепт приготування шашликів на грилі з креветок з апельсиновою цедрою і чебрецем. опис приготування: У неглибокому посуді об'єднати креветки, 1 чайну ложку апельсинової цедри, 1/4 склянки апельсинового соку, часник, олія, 1 столову ложку чебрецю, 1/2 чайної ложки солі і чайну ложку перцю, пе...

Шашлички з куркою і овочами на грилі

Шашлички з куркою і овочами на грилі

Шашлики з курки з овочами на грилі. маленькі, соковиті шашлички, в яких вже присутній гарнір! Дуже смачні, підійдуть навіть для самого сухого м'яса! У нас все від них в захваті! ділюся рецептом. опис приготування: Курячі шашлички з овочами готуються дуже просто. До того ж, на відміну від м'ясн...

Гаряча закуска з печінки з грушею

Гаряча закуска з печінки з грушею

Цікава закуска з яскравим кисло-солодко-солоним смаком і багатим ароматом. Неодмінно спробуйте її приготувати! запевняю: вам сподобається. опис приготування: Страви з печінки легко готуються і вимагають трохи часу на приготування. Головне - ретельно обробити печінку, знявши плівки і видаливши...