Рецепт Flamekeš

Рецепт Flamekeš
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 20 хв.
як виявляється, національним бельгійським блюдо вважаються не тільки вафлі. Пропоную рецепт, як приготувати фламекеш. Для тих, хто не в курсі: це тонка коржик, яку роблять з начинкою.

опис приготування:

Ця страва чимось нагадує всім відому і улюблену піцу. Якщо є готове тісто, то приготування не займе більше півгодини. Виходить дуже смачно і ситно, а головне - це стане оригінальною закускою. Читаємо покрокову інструкцію і приступаємо до приготування.

1. Готове тісто для піци розгортаємо максимально тонко, в ідеалі 1-2 міліметра (корж повинен просвічуватися).

2. Розігріваємо духову шафу до 230 градусів, випікаємо корж 3 хвилини, після чого дістаємо його і охолоджуємо.

3. Сметану змішуємо з сиром. Рясно змащуємо отриманою сумішшю весь корж (в тому числі і краю).

4. Лук миємо й нарізаємо кружечками, шинку також нарізаємо тонко. Половину цибулі викладаємо на корж, потім - шинку, а зверху - другу половину цибулі.

5. Випікаємо при температурі 230 градусів близько 10-15 хвилин.


  • Тісто для піцци— 1 штука
  • шинка— 100 грам
  • крем— 50 грам
  • Лук-пориста— 50 грам
  • сир— 50 грам
Ця страва чимось нагадує всім відому і улюблену піцу. Якщо є готове тісто, то приготування не займе більше півгодини. Виходить дуже смачно і ситно, а головне - це стане оригінальною закускою. Читаємо покрокову інструкцію і приступаємо до приготування.

1. Готове тісто для піци розгортаємо максимально тонко, в ідеалі 1-2 міліметра (корж повинен просвічуватися).

2. Розігріваємо духову шафу до 230 градусів, випікаємо корж 3 хвилини, після чого дістаємо його і охолоджуємо.

3. Сметану змішуємо з сиром. Рясно змащуємо отриманою сумішшю весь корж (в тому числі і краю).

4. Лук миємо й нарізаємо кружечками, шинку також нарізаємо тонко. Половину цибулі викладаємо на корж, потім - шинку, а зверху - другу половину цибулі.

5. Випікаємо при температурі 230 градусів близько 10-15 хвилин.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Кульки з попкорну з маршмеллоу

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...