Рецепт Заурма

Рецепт Заурма
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Вуличні страви вже давно увійшли в домашнє меню на правах швидких повсякденних страв. Шаурма одне з них! обсмажена курка, овочі і соус, загорнуті в тонкий корж- теплової, але дуже смачно!

опис приготування:

Шаурма здавалося б просте блюдо, але як приготувати її в домашніх умовах? Основа шаурми поджарістая курочка, а доповнюють її свіжі овочі, зелень і свіжий соус цацики. У цьому рецепті я буду використовувати курячі стегенця, їх потрібно буде попередньо замаринувати на 12 годин в суміші оливкової олії, лимонного соку і спецій. Загорнути шаурму можна в лаваш, але я беру піти, мені так більше подобається. Соус цацики ви можете купити вже готовий, але краще зробіть його самостійно.

  • курячі стегенця— 1 кілограм(без кісток і без шкіри)
  • Оливкова олія— 100 мілілітрів(для маринаду)
  • часник— 5 зубчиків(для маринаду)
  • Лимонний сік— 100 мілілітрів(для маринаду)
  • кмин— 2 чайних ложки(для маринаду)
  • паприка— 2 чайних ложки(для маринаду)
  • орегано— 1/2 чайних ложки(для маринаду)
  • Перець червоний мелений— 1/4 чайних ложки(для маринаду)
  • сіль— 1 Чайна ложка(для маринаду)
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки(для маринаду)
  • помідори— 2 штуки
  • огірки— 2 штуки
  • петрушка— 1 пучок
  • соус цацики— 6 Ст. ложок
  • буханець— 6 штук
  • Листовий салат— 1 пучок
1 Для початку замаринуйте курку. Для маринаду змішайте оливкова олія, лимонний сік і спеції. Залийте сумішшю курку.

2 Поставте посуд з куркою в холодильник на ніч, щоб вона добре промаринувалося.

3 Дістаньте курку і обсмажте на олії цілим шматком. Готове м'ясо поріжте на невеликі шматочки і відправте знову обсмажувати на пару хвилин.

4 Овочі, салат і петрушку промийте. Помідори і огірки поріжте на кубики. Зелень дрібно наріжте. Салат поріжте соломкою.

5 Pitu razrež'te посередині, наповніть її курячим м'ясом, овочами, салатом і зеленню. Зверху полийте ложкою соусу.

6 Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Салат з копченою куркою і Кіріешкі

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...