Рецепт Шоколадно-кавовий пиріг

Рецепт Шоколадно-кавовий пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з шоколадом, молоком, ваніллю, кава і цукрово-шоколадною посипкою.

опис приготування:

Цей декадентської шоколадний пиріг з пудингом мокко всередині просто чудовий. Це справжні ласощі для любителів шоколаду і кави. Для отримання більш насиченого смаку використовуйте дуже міцну каву.

  • борошна— 1 Склянка
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • шматочка гіркого шоколаду— 4 штуки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • какао— 4 Ст. ложки
Шоколадно-кавовий пиріг - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Просіяти разом у велику миску 3/4 склянки цукрового піску, борошно, розпушувач і сіль. Відкласти в сторону. Розтопити гіркий шоколад і вершкове масло в мікрохвильовій печі.

Шоколадно-кавовий пиріг - фото крок 2 2. Додати шоколадну суміш до борошняної суміші, додати молоко і ванільний екстракт. Добре перемішати.

Шоколадно-кавовий пиріг - фото крок 3 3. Вилити отриману суміш у форму для пирога, змащену маслом.

Шоколадно-кавовий пиріг - фото крок 4 4. Змішати коричневий цукор, 1/2 чашки додаткового цукру і какао-порошок в невеликій мисці. Посипати цукровою сумішшю над тестом. Влити один стакан холодної кави зверху. Випікати в попередньо розігрітій духовці протягом 40 хвилин.

Шоколадно-кавовий пиріг - фото крок 5 5. Дати пирогу трохи охолонути в формі, після чого витягти з форми і розрізати на 8 квадратів. Подавати пиріг теплим з морозивом або збитими вершками.

Подібні рецепти

Шоколадно-апельсиновий пиріг

Салат з тунця з яйцем

Цей шоколадний пиріг дуже легко і швидко приготувати, а апельсин і шоколад прекрасно поєднуються один з одним. опис приготування: Нагріти духовку до 180 ° С. Змастіть маслом дві форми діаметром 15 см. Розтопити масло і цукор в каструлі на повільному вогні. Дати охолонути протягом 2 хвилин. Дод...

Шоколадно-апельсиновий мус

Шоколадно-апельсиновий мус

Шоколадно-апельсиновий мус — один з найпопулярніших десертів на нашому сімейному столі. Мало того, що цей мус обожнюють діти — навіть чоловік, який солодкого не їсть, його лопає із задоволенням. опис приготування: Шоколадно-апельсиновий мус — обладнаний десерт, особливо якщо готувати його з г...

Шоколадно-апельсиновий рулет

Шоколадно-апельсиновий рулет

ласунам присвячується. Шоколадно-апельсиновий рулет — це чудовий домашній десерт на базі вдалого поєднання апельсина і шоколаду. Приготування вимагає часу, але воно того варто опис приготування: Чудове поєднання шоколаду і апельсина кулінарії відомо вже давно. Саме це поєднання і використовуєт...

Шоколадно-банановий хліб

Шоколадно-банановий хліб

Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...

Шоколадно-горіховий тортик

Шоколадно-горіховий тортик

Рецепт приготування шоколадно-горіхової тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко. опис приготування: Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або м...