Рецепт Шоколадно-карамельні крекери

Рецепт Шоколадно-карамельні крекери
Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування крекерів з шоколадною глазур'ю, вершкової карамеллю і горіхами. Солодкий хрусткий десерт припаде до душі всім дітям.

кількість порцій: 6
  • крекери— 40 штук
  • несолоне вершкове масло— 240 грам
  • світло-коричневий цукор— 1 Склянка
  • морська сіль— 1 щіпка(плюс для посипання (по бажанню))
  • екстракт ванілі— 1/2  чайних ложки
  • підсмажені горіхи на вибір— 1 Склянка(мигдаль, пекан, грецькі горіхи)
Шоколадно-карамельні крекери - фото крок 1 1. Вершкове масло нарізати на шматки. Розігріти духовку до 175 градусів. Повністю вистелити деко фольгою, а потім пергаментним папером. Викласти крекери на деко впритул один до одного. У середній каструлі розтопити вершкове масло і коричневий цукор разом. варити, помішуючи, на середньому вогні, поки маса не почне закипати. Як тільки вона почне кипіти, дати їй поваритися 3 хвилини, добре помішуючи. У міру готування маса буде густіти.

Шоколадно-карамельні крекери - фото крок 2 2. Зняти карамель з вогню і додати сіль і ванільний екстракт, перемішати і швидко залити карамеллю крекери, допомагаючи шпателем. Випікати крекери в духовці 15 хвилин, уважно стежачи за ними, щоб не пригоріли. Ви можете зменшити вогонь, якщо бачите, що крекери темніють занадто швидко.

Шоколадно-карамельні крекери - фото крок 3 3. Вийняти крекери з духовки і відразу посипати шоколадними чіпсами або нарізаним шоколадом.

Шоколадно-карамельні крекери - фото крок 4 4. дати постояти 5 хвилин, поки шоколад не розтане, а потім за допомогою шпателя поширити рівномірно по всій поверхні.

Шоколадно-карамельні крекери - фото крок 5 5. Якщо ви використовуєте горіхи, посипати шоколад підсмаженими подрібненими горіхами і морською сіллю. Охолодити крекери в холодильнику, розламати на шматки і зберігати в контейнері протягом тижня.

Подібні рецепти

Хлібні крекери з сиром

Печиво як в дитинстві

Це солоне дріжджове печиво з сиром стане відмінним доповненням до перших страв, овочевим салатам і закусок. Хлібний крекер - золотистий, хрусткий і при цьому м'який усередині. Варто спробувати! опис приготування: Масла при приготуванні тесту для крекерів не використовуються, за винятком жирів ...

Шоколадно-арахисовые батончики

Шоколадно-арахисовые батончики

Якщо ви ласун, то вам дуже складно відмовити собі в який-небудь смакоти. Особливо коли в справу вступає шоколад і арахісове масло. Тут встояти неможливо! Так давайте ж побалуємо себе! опис приготування: Подібні десерти зараз на піку популярності. У США їх ставлять в солодкі бари по сусідству з...

Шоколадно-банановий хліб

Шоколадно-банановий хліб

Банани з шоколадом — це відмінне поєднання. Їх частенько комбінують для приготування різних десертів, наприклад, кексів або пирогів. записуйте, як приготувати шоколадно-банановий хліб. опис приготування: Така випічка дуже популярна в Америці. Якщо у вас вже трохи почорнілі банани, можете сміли...

Шоколадно-горіховий тортик

Шоколадно-горіховий тортик

Рецепт приготування шоколадно-горіхової тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко. опис приготування: Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або м...

Шоколадно-сирний торт

Шоколадно-сирний торт

Випічка з сирним кремом - це одне з моїх улюблених страв. А якщо додати в таку страву шоколадні нотки, то вийде смакота! У цьому рецепті я розповім, як приготувати шоколадно-сирний торт. опис приготування: Як просочення для торта я використовувала абрикосовий джем. Мені здається, він прекрасно...