Рецепт Шоколадний торт закоханих

Рецепт Шоколадний торт закоханих
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 45 хв.
Зробіть торт для коханого своїми руками.

опис приготування:

У великій мисці збити вершкове масло і цукор до отримання легкої і пухнастою маси, близько 5 хвилин. Продовжуючи збивати додати по одному яйця. вбити екстракти. змішайте борошно, какао і соду для випічки, додайте в суміш з вершками, чергуючи зі сметаною. Збити до отримання однорідної маси. Вбити шоколадну стружку.

Влийте в змащену маслом і посипану борошном форму. Випікати при температурі 325 градусов по Фаренгейту 75-90 хвилин або поки зубочистка не буде виходити чистою. охолодити 10 хвилин, не виймаючи з форми. Викласти на блюдо і повністю остудити.

з'єднати шоколад, вершки і вершкове масло в каструлі. приготувати; перемішати на слабкому вогні до отримання однорідної маси. трохи остудити. збити віночком, поступово додаючи цукрову пудру. вбити екстракт. полити торт. посипати мигдалем.

  • розм'якшене масло— 1 Склянка
  • цукор— 3 склянки
  • яйце— 6 штук
  • ванільний екстракт— 1 1/2 чайних ложки
  • мука— 2 1/2 склянки
  • какао для випічки— 1/2 склянки
  • сода для випічки— 1/4 чайних ложки
  • крем— 1 Склянка
  • напівсолодка шоколадна стружка— 2 2/3 склянки
  • густі збиті вершки— 1/3 склянки
  • вершкове масло— 1/4 склянки
  • цукрова пудра— 1 Склянка
  • мигдальний екстракт— 1/8 чайних ложки
  • подрібнений мигдаль— 1/4 склянки
У великій мисці збити вершкове масло і цукор до отримання легкої і пухнастою маси, близько 5 хвилин. Продовжуючи збивати додати по одному яйця. вбити екстракти. змішайте борошно, какао і соду для випічки, додайте в суміш з вершками, чергуючи зі сметаною. Збити до отримання однорідної маси. Вбити шоколадну стружку.

Влийте в змащену маслом і посипану борошном форму. Випікати при температурі 325 градусов по Фаренгейту 75-90 хвилин або поки зубочистка не буде виходити чистою. охолодити 10 хвилин, не виймаючи з форми. Викласти на блюдо і повністю остудити.

з'єднати шоколад, вершки і вершкове масло в каструлі. приготувати; перемішати на слабкому вогні до отримання однорідної маси. трохи остудити. збити віночком, поступово додаючи цукрову пудру. вбити екстракт. полити торт. посипати мигдалем.

Подібні рецепти

Буряковий салат до Дня закоханих

Вареники з сиром і картоплею

До свята закоханих все подарунки прикрашаються серцями, так чому б не приготувати страви до святкового столу у вигляді сердець? Я пропоную вам приготувати ніжний і яскравий салат і подати його незвично. опис приготування: До Дня Закоханих хочеться накрити стіл красиво і подати красиві страви. ...

Шоколадний торт без борошна

Шоколадний торт без борошна

Торти можна готувати і без борошна. Шоколадний торт без борошна — яскраве тому підтвердження. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Тільки подивіться на фото — хіба не краса цей шоколадний торт без борошна?:) Цей рецепт мені дуже подобається через свою простоту (погодьтеся, приго...

Шоколадний торт Чорний ліс

Шоколадний торт Чорний ліс

Рецепт приготування шоколадного торта з кавою, яблучним пюре і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Кава і шоколад надають цьому торту чудовий аромат. сколотин— 1 Склянка яйця— 2 штуки ванільного екстракту— 1 Чайна ложка цукру— 2 склянки соди— 2 чайних ложки розпушувача— 1 Чайна ложка сол...

Шоколадний мигдальний листової торт

Шоколадний мигдальний листової торт

Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо. опис приготування: У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао...

Шоколадний листковий торт

Шоколадний листковий торт

Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...