Рецепт Шоколадні павуки з горіхами

Рецепт Шоколадні павуки з горіхами
Кількість порцій: 30 Час приготування: 30 хв.
Прикольні їстівні павуки до святкового столу на Хеллоуїн.

опис приготування:

1. Підготуйте 2 листа для випічки з вощеного папером, побризкати антипригарним спреєм. викладіть 30 горочек горіхів на відстані 2 см один від одного.

2. Приготувати цукровий карамель. Насипати цукор в каструлю, включивши середній вогонь. Додати кукурудзяний сироп. варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Потім кип'ятити на сильному вогні приблизно 7 минут до затвердения.

3. Збити масло і сіль в цукровій карамелі. Поступово і акуратно влити вершки і ваніль. Зменшити вогонь до середнього і продовжувати кип'ятити, помішуючи, до м'якого загустіння приблизно 5 хвилин. Відразу ж зняти з вогню і дати злегка охолонути.

4. Викласти карамель на горіхові гірочки у вигляді павукового черевця. Потім занурити нитки лакриці в карамель і зробити павукові лапки (по 6 лапок на кожного павука). Не дайте карамелі повністю затвердіти до завершення художества. Час від часу нагрівайте (якщо знадобиться). Залишити павуків "; затвердіти" з 15 хвилин.

5. Тим часом, покласти шоколад в середню термостійку миску. Заповнити миску 1 дюйм води. Кип'ятити на слабкому вогні, перемішати, потрібно розплавити весь шоколад. викласти по 1 ст ложці шоколадного крему на кожного павучка. Посипати тертим гірким шоколадом. Потім дати нашим "; комахою" охолонути.


  • жирні вершки— 1 Склянка
  • цукровий пісок— 1 Склянка
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • тонкие нити лакрицы— 140 грам(нарезать на 2-дюймовые части)
  • напівсолодкий шоколад— 170 грам
  • молочний шоколад— 120 грам
  • гіркий шоколад— 1 щіпка
1. Підготуйте 2 листа для випічки з вощеного папером, побризкати антипригарним спреєм. викладіть 30 горочек горіхів на відстані 2 см один від одного.

2. Приготувати цукровий карамель. Насипати цукор в каструлю, включивши середній вогонь. Додати кукурудзяний сироп. варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Потім кип'ятити на сильному вогні приблизно 7 минут до затвердения.

3. Збити масло і сіль в цукровій карамелі. Поступово і акуратно влити вершки і ваніль. Зменшити вогонь до середнього і продовжувати кип'ятити, помішуючи, до м'якого загустіння приблизно 5 хвилин. Відразу ж зняти з вогню і дати злегка охолонути.

4. Викласти карамель на горіхові гірочки у вигляді павукового черевця. Потім занурити нитки лакриці в карамель і зробити павукові лапки (по 6 лапок на кожного павука). Не дайте карамелі повністю затвердіти до завершення художества. Час від часу нагрівайте (якщо знадобиться). Залишити павуків "; затвердіти" з 15 хвилин.

5. Тим часом, покласти шоколад в середню термостійку миску. Заповнити миску 1 дюйм води. Кип'ятити на слабкому вогні, перемішати, потрібно розплавити весь шоколад. викласти по 1 ст ложці шоколадного крему на кожного павучка. Посипати тертим гірким шоколадом. Потім дати нашим "; комахою" охолонути.


Подібні рецепти

Шоколадні міні-кекси з горіхами

Шоколадні батончики з горіхами

Рецепт приготування невеликих кексів з шоколадом, цукіні і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. У великій мисці змішати разом масло, цукор, сіль і яйце. Додати ваніль, цукіні і сметану, добре перемішати. Просіяти борошно і какао-порошок в миску і перемішат...

Шоколадні «монетки» з чорносливом і горіхами

Шоколадні «монетки» з чорносливом і горіхами

У домашніх умовах можна без праці приготувати багато різних солодощів і цукерок, які зазвичай привертають нашу увагу у великих супермаркетах. Навіщо витрачатися, адже домашнє - завжди смачніше! опис приготування: Багатьом господаркам здається, що створення смачних домашніх цукерок - справа скл...

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Шоколадні тістечка з горіхами і суфле

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...

Шоколадні тістечка з арахісовим маслом та горіхами пекан

Шоколадні тістечка з арахісовим маслом та горіхами пекан

За цим рецептом виходить приблизно 32 тістечок, в залежності від того, яким розміром ви їх наріжете. Контрастне поєднання арахісового масла і шоколадної глазурі робить ці тістечка чудовими кількість порцій: 8 вершкове масло— 8 Ст. ложок(розм'якшене) арахісове масло— 1 Склянка жовток великий— 3 ...

Шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Шоколадні тістечка з волоськими горіхами

Рецепт приготування тістечок з шоколадом, какао і волоськими горіхами. опис приготування: Цей рецепт спеціально для любителів шоколаду, у яких немає багато часу. Тістечка добре подавати з ванільним морозивом і карамельним соусом. напівсолодкого шоколаду— 240 грам розпушувача— 1/2 чайних ложк...