Рецепт Грибна підлива до макаронів
Ділюся з вами простим рецептом грибний підливи до макаронів. виходить смачне, ситне і соковите доповнення до будь-якого гарніру. Вам точно сподобається цей смак! трохи східний, грибний і кисло-солодкий!
опис приготування:
Такий рецепт приготування грибної підливи до макаронів сподобається в першу чергу тим, хто вважає за краще ситні і смачні, що називається - "; домашні" обіди. впевнена, така густа і насичена за смаком підлива сподобається всім вашим домочадцям! Вона прекрасно поєднується не тільки з макаронами, але і з рисом, гречкою та іншими звичними нам гарнірами вона буде дуже добре поєднуватися!
- гриби білі— 1 кілограм
- крохмаль— 5 Ст. ложок
- Соєвий соус— 3/4 склянки
- цукор— 3/4 склянки
- рисовий оцет— 1/3 склянки
- окріп— 1 Склянка
- Luk-salotų— 200 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- спеції— 1 За смаком
- борошно— 3-4 Ст. ложок
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
2. На рослинному маслі обсмажити подрібнену цибулю-шалот і часник. Потім сюди вливаємо соус, на маленькому вогні під кришкою тушкуємо 10-15 хвилин.
3. Тим часом гриби моєму, чистим, нарізаємо, якщо потрібно. окремо змішаємо 1 ст.л. крохмалю, борошно і спеції. У цій суміші щедро вивалявся кожен шматочок, відправляємо запікатися при 200 градусах 15-20 хвилин, поки не стануть гриби золотистого кольору. Потім поміщаємо їх до підливі.
4. Тушкуємо все разом ще п'ять хвилин. От і все! перекус готовий!
Подібні рецепти
Швидка підлива до макаронів
Грибна підлива з печериць — відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а ще особливо добре поєднується з картопляними пиріжками. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної підливи з печериць. Ароматна і в міру густа, ця підлива прикраси...
Грибна підлива з вершками
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...
Грибна підлива зі сметаною
Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу. опис приготування: Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею р...
Грибна підлива з сухих грибів
Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...
Грибна підлива з сушених грибів
Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...